Grupa Inco Florovit ingrasamant pentru capsuni si fructe de padure 25 kg, NPK 15:10:20,5

Grupa Inco Florovit ingrasamant pentru capsuni si fructe de padure 25 kg, NPK 15:10:20,5
imagine exemplificativa

Evolutie pret
195.14 LEI
1 magazin

Descriere - Grupa Inco Florovit ingrasamant pentru capsuni si fructe de padure 25 kg, NPK 15:10:20,5


Beneficii client:
- pe langa azot, fosfor, potasiu, contine bor ,sulf, fier, mangan, molibden, zinc. 
- ajuta la dezvoltarea plantelor
Avantaje produs:
- usor de aplicat
- previne decolorarea frunzelor
Descriere:
Florovit  ingrasamant pentru capsuni si fructe de padure NPK  15,0: 10,0: 20,5                        este un ingrasamint multicomponent  pentru  sol, este destinat pentru ferilizarea in vegetatie a culturilor de căpşuni cultivate prin metoda  tradiţionala  sau protejate cu  folie. 
Aplicarea Florovitului pentru căpşuni şi fructe de pădure asigură buna inflorire şi fructificare,imbunătăţeşte culoarea şi gustul  fructelor şi bineinteles previne decolorarea frunzelor  si deficitul de magneziu şi fier  din frunze.Acest ingrasamant este special recomandat pentru plantele cultivate in sol, cu un conţinut redus de humus.                                                                                       
Mod de folosire:
Capsuni :in timpul primului an după plantare trebuie sa se utilizeze aproximativ 0.5 kg de ingrăşămant  pentru 10 m patrati,  de cultura. In al doilea an,fertilizarea poate fi efectuată in conformitate cu una una din schemele de fertilizare de mai jos:
 Varianta 1:  in primavara: 0,25 kg de ingrăşămant pe 10 m patrati de cultura
 Varianta 2: in primavara:0.15 kg pe 10 m patrati,  de cultura şi după recoltarea fructelor si taierea frunzelor: 0,1 kg de ingrăşămant pe 10 m patrati de cultura.
Arbusti cu fructe de padure cum ar fi: zmeura, afine, agrişe şi mure                                              Cand plantam, aplicam 10 g de ingrăşămant amestecat cu 10 L din solul rezultat din gaura pentru plantare pentru o planta. Fertilizarea in vegetatie trebuie sa fie facuta  anul urmator la inceputul primăverii, atunci cand ingrasamantul  este imprastiat de jur imprejur  de fiecare data 25 g deingrăşămant,iar in următorii ani se aplică 50 g de ingrăşămant.
Daca este posibil ingrăşămntul trebuie să fie amestecat cu solul iar plantele trebuie sa fie udate abundent. O lingură conţine aproximativ 10 g de ingrăşămant
Pentru informatii suplimentare sunati la 0741 144 177 sau abonati-va gratuit la newsletter-ul Covera aici

Review-uri
Scrie un comentariu
In acest moment nu exista nici un comentariu..

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Grupa Inco Florovit ingrasamant pentru capsuni si fructe de padure 25 kg, NPK 15:10:20,5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Grupa Inco Florovit ingrasamant pentru capsuni si fructe de padure 25 kg, NPK 15:10:20,5 puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Grupa Inco Florovit ingrasamant pentru capsuni si fructe de padure 25 kg, NPK 15:10:20,5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]