Grunberg Set oliviera GR380

Setul condimente GR380 este format din 3 recipiente pentru condimente : unul pentru sare, unul pentru piper şi unul pentru condimentul dumneavoastră preferat care este dotat şi cu o linguriţă. Suportul este dotat şi cu loc special pentru şerveţele. Se poate folosi în bucătărie pentru a avea la îndemâna condimentele preferate sau se poate utiliza la servirea mesei. Sunt uşor de folosit, de spălat şi de curăţat. Sarea și piperul (sau orice alt condiment) se pot pune î ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Grunberg Set oliviera GR380

Setul condimente GR380 este format din 3 recipiente pentru condimente : unul pentru sare, unul pentru piper şi unul pentru condimentul dumneavoastră preferat care este dotat şi cu o linguriţă. Suportul este dotat şi cu loc special pentru şerveţele. Se poate folosi în bucătărie pentru a avea la îndemâna condimentele preferate sau se poate utiliza la servirea mesei. Sunt uşor de folosit, de spălat şi de curăţat. Sarea și piperul (sau orice alt condiment) se pot pune în recipient ușor, prin defiletarera capacului de inox.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Grunberg Set oliviera GR380 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Grunberg Set oliviera GR380 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.