Grohe K500 31644AT0, 1 cuva, picurator reversibil, compozit quartz, antracit

1.303,47 lei (1 magazin)
SERIA GROHE K500Combina durabilitatea cu aspectul continuu in seria K500 de chiuvete de bucatarie. Finisarea sudata face din aceasta o alegere robusta, fiecare optiune fiind disponibila atat in varianta cu 1 bol cat si in cea cu 1 bol si 1 semibol, cu sistem de scurgere si sistem automat pentru deseuri. Chiuveta este reversibila.Un bun ajutorValorifica la maxim chiuveta ta de bucatarie K500, de la faza de pregatire a alimentelor pana la cea finala, de curatare. O gama de accesorii inc ...

Descriere


Grohe K500 31644AT0, 1 cuva, picurator reversibil, compozit quartz, antracit

SERIA GROHE K500Combina durabilitatea cu aspectul continuu in seria K500 de chiuvete de bucatarie. Finisarea sudata face din aceasta o alegere robusta, fiecare optiune fiind disponibila atat in varianta cu 1 bol cat si in cea cu 1 bol si 1 semibol, cu sistem de scurgere si sistem automat pentru deseuri. Chiuveta este reversibila.Un bun ajutorValorifica la maxim chiuveta ta de bucatarie K500, de la faza de pregatire a alimentelor pana la cea finala, de curatare. O gama de accesorii inclusiv placi din lemn sau de sticla pentru tocare, strecuratoare si suport pentru vase din inox, toate sporesc spatiul tau de preparare a alimentelor ca si confortul tau.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Grohe K500 31644AT0, 1 cuva, picurator reversibil, compozit quartz, antracit de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Grohe K500 31644AT0, 1 cuva, picurator reversibil, compozit quartz, antracit sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.