Grohe K500 31644AP0, 1 cuva, picurator reversibil, compozit quartz, negru

de la 1 229.00 lei
(3 magazine)
SERIA GROHE K500Combina durabilitatea cu aspectul continuu in seria K500 de chiuvete de bucatarie. Finisarea sudata face din aceasta o alegere robusta, fiecare optiune fiind disponibila atat in varianta cu 1 bol cat si in cea cu 1 bol si 1 semibol, cu sistem de scurgere si sistem automat pentru deseuri. Chiuveta este reversibila.Un bun ajutorValorifica la maxim chiuveta ta de bucatarie K500, de la faza de pregatire a alimentelor pana la cea finala, de curatare. O gama de accesorii incl ...

Descriere


Grohe K500 31644AP0, 1 cuva, picurator reversibil, compozit quartz, negru

SERIA GROHE K500Combina durabilitatea cu aspectul continuu in seria K500 de chiuvete de bucatarie. Finisarea sudata face din aceasta o alegere robusta, fiecare optiune fiind disponibila atat in varianta cu 1 bol cat si in cea cu 1 bol si 1 semibol, cu sistem de scurgere si sistem automat pentru deseuri. Chiuveta este reversibila.Un bun ajutorValorifica la maxim chiuveta ta de bucatarie K500, de la faza de pregatire a alimentelor pana la cea finala, de curatare. O gama de accesorii inclusiv placi din lemn sau de sticla pentru tocare, strecuratoare si suport pentru vase din inox, toate sporesc spatiul tau de preparare a alimentelor ca si confortul tau.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Grohe K500 31644AP0, 1 cuva, picurator reversibil, compozit quartz, negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Grohe K500 31644AP0, 1 cuva, picurator reversibil, compozit quartz, negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.