inSPORTline Greutate Vin-Bell Dark 9 Kg

de la 129,00 lei (6 magazine)
Gantera inSPORTline Vin-Bell Dark 9 kg este o gantera in forma de clopot, cu maner triunghiular. Corpul ganterei este realizat din plastic rezistent, iar interiorul este umplut cu ciment. Gantera are culoare neagra, astfel zgarieturile rezultate in urma unui antrenament intens nu vor fi vizibile. Manerul din vinil de inalta calitate este robust, asigurand o prindere sigura si confortabila. Gantera inSPORTline Vin-Bell Dark 9 kg este potrivita pentru toate varstele si toate nivelurile ...

Descriere


inSPORTline Greutate Vin-Bell Dark 9 Kg

Gantera inSPORTline Vin-Bell Dark 9 kg este o gantera in forma de clopot, cu maner triunghiular. Corpul ganterei este realizat din plastic rezistent, iar interiorul este umplut cu ciment. Gantera are culoare neagra, astfel zgarieturile rezultate in urma unui antrenament intens nu vor fi vizibile. Manerul din vinil de inalta calitate este robust, asigurand o prindere sigura si confortabila.

Gantera inSPORTline Vin-Bell Dark 9 kg este potrivita pentru toate varstele si toate nivelurile de pregatire, fiind ideala pentru imbunatatirea fortei musculare si antrenarea tuturor grupelor de muschi. DVD-ul oferit cadou va va ajuta sa obtineti cele mai bune rezultate si sa va antrenati in mod corect, sigur si eficient.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul inSPORTline Greutate Vin-Bell Dark 9 Kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru inSPORTline Greutate Vin-Bell Dark 9 Kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.