Greenland Crema de dus cu levantica frantuzeasca si rozmarin, 250 ml

Ce este: Levantica frantuzeasca si rozmarinul confera gamei Evergreen o aroma relaxanta. Cum se foloseste: Se aplica pe pielea umeda, in timpul dusului, prin masaj delicat, pana ce se formeaza o spuma abundenta. Se indeparteaza cu apa calda. Ce face: Confera pielii catifelare si hidratare, curatand-o delicat si prevenind deshidratea si uscarea. 99, 34% din ingrediente sunt de origine naturala si 10, 44% sunt obtinute in ferme apreciate organice. Produs natural, foarte hidratant, cu un ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Greenland Crema de dus cu levantica frantuzeasca si rozmarin, 250 ml

Ce este: Levantica frantuzeasca si rozmarinul confera gamei Evergreen o aroma relaxanta. Cum se foloseste: Se aplica pe pielea umeda, in timpul dusului, prin masaj delicat, pana ce se formeaza o spuma abundenta. Se indeparteaza cu apa calda. Ce face: Confera pielii catifelare si hidratare, curatand-o delicat si prevenind deshidratea si uscarea. 99, 34% din ingrediente sunt de origine naturala si 10, 44% sunt obtinute in ferme apreciate organice. Produs natural, foarte hidratant, cu un pH neutru şi indicat a fi folosit zilnic. Nu contine parabeni, uleiuri minerale, coloranti artificiali, conservanti aspri, arome sintetice. Produs certificat Ecocert.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Greenland Crema de dus cu levantica frantuzeasca si rozmarin, 250 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Greenland Crema de dus cu levantica frantuzeasca si rozmarin, 250 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.