Green Blue Black GB142

Green Blue Black GB142
140.83 lei
(1 magazin)
Wireless Stație meteorologică IN / OUT încărcător umiditate temperatură USB stație meteo GreenBlue GB142 blackNowoczesna cu culoare, afișaj ușor de citit și de măsurare a temperaturii și wilgotności.Na afișaj mare, clar lângă informații despre temperatura și umiditatea actuală, printre altele, găsiți meteo grafică prognoza ceas și data curentă. Stația este de asemenea echipat cu o funcție de ceas cu alarmă drzemki.Do kit încărcător vine cu un cablu USB, as ...
lipsa informatii stoc se specifica ulterior
18.05.2021
04:46

Descriere - Green Blue Black GB142


Wireless Stație meteorologică IN / OUT încărcător umiditate temperatură USB stație meteo GreenBlue GB142 blackNowoczesna cu culoare, afișaj ușor de citit și de măsurare a temperaturii și wilgotności.Na afișaj mare, clar lângă informații despre temperatura și umiditatea actuală, printre altele, găsiți meteo grafică prognoza ceas și data curentă. Stația este de asemenea echipat cu o funcție de ceas cu alarmă drzemki.Do kit încărcător vine cu un cablu USB, astfel încât stația poate fi alimentat fie de la o priză obișnuită de perete, precum și direct de la portul USB, de exemplu: PC sau laptopa.Główne caracteristici: -. Stație meteo transmisie: - Zegar- previzionale grafice pogody- Zilele săptămânii 7 językach- iluminarea ecranului daty- LED (5 secunde) - intervalul de temperatură interioară cu 0 - 50 ° C într-un interval de umiditate cameră de 20 - 99% - temperatura și umiditatea din afara : memorie poate fi citit 3 kanałów- alarmă de culoare funcția drzemki- Display- și valorile maxime sau minimalnych- posibilitatea powieszeniaZasilanie: -station 3 baterii AAA (nu sunt incluse) sau un încărcător 4.5-5V (furnizat) un senzor de 2 x baterie AA / 1,5V (nu sunt incluse)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Green Blue Black GB142 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Green Blue Black GB142 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.