GRANDSTREAM DP750

de la 260.99 lei (2 magazine)
DP750 este o baza puternica DECT VoIP care se conecteaza la 5 telefoane DECT Grandstream DP720. Raza sa de functionare este de 300 de metri in aer liber si 50 de metri in interior, ceea ce ofera utilizatorilor libertatea de a comunica in timp ce se deplaseaza prin casa sau birou. Aceasta baza DECT VoIP accepta pana la 10 conturi SIP, 4 apeluri simultane, precum si conferinte in trei directii, audio HD si sursa de alimentare PoE integrata. Conturile SIP partajate intre telefoane o ...

Descriere


GRANDSTREAM DP750

DP750 este o baza puternica DECT VoIP care se conecteaza la 5 telefoane DECT Grandstream DP720. Raza sa de functionare este de 300 de metri in aer liber si 50 de metri in interior, ceea ce ofera utilizatorilor libertatea de a comunica in timp ce se deplaseaza prin casa sau birou. Aceasta baza DECT VoIP accepta pana la 10 conturi SIP, 4 apeluri simultane, precum si conferinte in trei directii, audio HD si sursa de alimentare PoE integrata. Conturile SIP partajate intre telefoane ofera un set de functionalitati bogate care va permit sa ajustati strategia de raspuns la propriile dvs. nevoi. Baza DP750 accepta o serie de metode de configurare automata, iar TLS / SRTP / HTTPS este responsabil pentru securitate si criptare. Atunci cand este asociat cu castile DP720, baza DP750 devine o solutie de telefonie VoIP fara fir fara egal pentru orice afacere, precum si pentru uz casnic.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul GRANDSTREAM DP750 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru GRANDSTREAM DP750 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.