Graitec Advance Design Premium - licenta individuala - subscriptie 1 an

7 369.00 lei (1 magazin)
Advance Design Premium - Software BIM pentru calcul structural cu element finit Conceput special pentru inginerii constructori, Advance Design ofera o solutie de varf pentru proiectarea si dimensionarea structurilor conform celor mai noi prevederi ale codurilor europene de proiectare (EC0, EC1, EC2, EC3, EC5 si EC8). Avand la dispozitie o gama vasta de instrumente de modelare, discretizare, calcul cu elemente finite, dimensionare si optimizare structurala, Advance Design es ...

Descriere


Graitec Advance Design Premium - licenta individuala - subscriptie 1 an

Advance Design Premium - Software BIM pentru calcul structural cu element finit

Conceput special pentru inginerii constructori, Advance Design ofera o solutie de varf pentru proiectarea si dimensionarea structurilor conform celor mai noi prevederi ale codurilor europene de proiectare (EC0, EC1, EC2, EC3, EC5 si EC8). Avand la dispozitie o gama vasta de instrumente de modelare, discretizare, calcul cu elemente finite, dimensionare si optimizare structurala, Advance Design este un program performant si totodata usor de utilizat.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Graitec Advance Design Premium - licenta individuala - subscriptie 1 an de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Graitec Advance Design Premium - licenta individuala - subscriptie 1 an sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.