Graitec Advance Design Premium - licenta individuala permanenta + Mentenanta 1 An

27 229.00 lei (1 magazin)
Advance Design Premium - Software BIM pentru calcul structural cu element finit Conceput special pentru inginerii constructori, Advance Design ofera o solutie de varf pentru proiectarea si dimensionarea structurilor conform celor mai noi prevederi ale codurilor europene de proiectare (EC0, EC1, EC2, EC3, EC5 si EC8). Avand la dispozitie o gama vasta de instrumente de modelare, discretizare, calcul cu elemente finite, dimensionare si optimizare structurala, Advance Design es ...

Descriere


Graitec Advance Design Premium - licenta individuala permanenta + Mentenanta 1 An

Advance Design Premium - Software BIM pentru calcul structural cu element finit

Conceput special pentru inginerii constructori, Advance Design ofera o solutie de varf pentru proiectarea si dimensionarea structurilor conform celor mai noi prevederi ale codurilor europene de proiectare (EC0, EC1, EC2, EC3, EC5 si EC8). Avand la dispozitie o gama vasta de instrumente de modelare, discretizare, calcul cu elemente finite, dimensionare si optimizare structurala, Advance Design este un program performant si totodata usor de utilizat.
Produsul are inclusa Mentananta pentru 1 An.
Dupa primul an mentenanta nu este obligatorie, se poate reatasa oricand produsului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Graitec Advance Design Premium - licenta individuala permanenta + Mentenanta 1 An de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Graitec Advance Design Premium - licenta individuala permanenta + Mentenanta 1 An sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.