Grabo Balon Folie Curcubeu - 91 cm 35975GH-P

Adauga o nota de culoare petrecerii tale cu acest balon curcubeu. Balonul folie prezinta toate culorile curcubeului si se integreaza perfect in cadrul evenimentelor derulate pe tot parcursul anului. Pentru un decor complet, asociaza acest balon cu servetele, pahare si farfurii imprimate cu minunatele culori ale curcubeului. Material: folie rezistenta; Dimensiune: 91 cm; Balonul se poate umfla cu aer sau cu heliu. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Grabo Balon Folie Curcubeu - 91 cm 35975GH-P

Adauga o nota de culoare petrecerii tale cu acest balon curcubeu. Balonul folie prezinta toate culorile curcubeului si se integreaza perfect in cadrul evenimentelor derulate pe tot parcursul anului. Pentru un decor complet, asociaza acest balon cu servetele, pahare si farfurii imprimate cu minunatele culori ale curcubeului. Material: folie rezistenta; Dimensiune: 91 cm; Balonul se poate umfla cu aer sau cu heliu.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Grabo Balon Folie Curcubeu - 91 cm 35975GH-P de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Grabo Balon Folie Curcubeu - 91 cm 35975GH-P sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.