GPO Stylo II Black

399.00 lei
(1 magazin)
Colecția Stylo II de la brandul GPO aduce stilul retro în casa dvs.! Moda pick-up-urilor s-a întors, așa că alegeți și dvs. unul! Veți îndrăgi piesele din colecția Stylo chiar și pentru culorile lor interesante. Dispozitivul de bază este pus într-o cutie cu o suprafață cauciucată care beneficiază și de un capac de plastic ce ajută la prevenirea depunerii de praf. Comenzile de bază sunt amplasate pe panoul frontal sub forma a două butoane rotati ...

Descriere


GPO Stylo II Black

Colecția Stylo II de la brandul GPO aduce stilul retro în casa dvs.! Moda pick-up-urilor s-a întors, așa că alegeți și dvs. unul! Veți îndrăgi piesele din colecția Stylo chiar și pentru culorile lor interesante. Dispozitivul de bază este pus într-o cutie cu o suprafață cauciucată care beneficiază și de un capac de plastic ce ajută la prevenirea depunerii de praf. Comenzile de bază sunt amplasate pe panoul frontal sub forma a două butoane rotative. Are o viteză tipică de redare de 33/45/78 rpm, astfel că puteți folosi atât LP-uri vechi, cât și din cele noi. Are, de asemenea, o funcție de oprire automată, Pitch Control și control de volum cu indicator LED.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul GPO Stylo II Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru GPO Stylo II Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.