GPO Pick-up Ambassador, bej

799.00 lei
(1 magazin)
Pick-up-ul Ambassador ce beneficiază de un suport și culori moderne este unul dintre cele mai interesante pick-up-uri GPO. Acest model este primul care poate reda muzica prin conexiune Bluetooth, lucru pe care sigur îl veți aprecia, mai ales acum, în perioada modernă a smartphone-uri-lor. Pick-up-ul oferă 3 viteze de redare: 33/45/78 RPM. Este realizat din lemn cu finisaj în două culori, combinat cu piele. Un lucru interesant este faptul că puteți înregi ...

Descriere


GPO Pick-up Ambassador, bej

Pick-up-ul Ambassador ce beneficiază de un suport și culori moderne este unul dintre cele mai interesante pick-up-uri GPO. Acest model este primul care poate reda muzica prin conexiune Bluetooth, lucru pe care sigur îl veți aprecia, mai ales acum, în perioada modernă a smartphone-uri-lor. Pick-up-ul oferă 3 viteze de redare: 33/45/78 RPM. Este realizat din lemn cu finisaj în două culori, combinat cu piele. Un lucru interesant este faptul că puteți înregistra direct de la flash-disk-ul USH.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul GPO Pick-up Ambassador, bej de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru GPO Pick-up Ambassador, bej sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.