Gourmet Gold Savoury Cake cu miel și fasole 85 g

de la 2.69 lei (2 magazine)
O delicatesă pentru răsfățata ta! Hrană umedă cu miel și fasole verde pentru pisici adulte.   Compoziție: carne și produse animale (inclusiv miel 4%), extracte de proteine vegetale, legume (fasole verde 5% din boabe uscate), pește și produse din pește, minerale, zaharuri. Aditivi / kg: vitamina A 1040 UI, vitamina D3 160 UI, sulfat feros monohidrat 37 mg, iodat de calciu anhidru 0,46 mg, sulfat de cupru monohidrat 4,1 mg, sulfat de mangan monohidrat 7,2 mg, ...

Descriere


Gourmet Gold Savoury Cake cu miel și fasole 85 g

O delicatesă pentru răsfățata ta!

Hrană umedă cu miel și fasole verde pentru pisici adulte.

 

Compoziție: carne și produse animale (inclusiv miel 4%), extracte de proteine vegetale, legume (fasole verde 5% din boabe uscate), pește și produse din pește, minerale, zaharuri.

Aditivi / kg: vitamina A 1040 UI, vitamina D3 160 UI, sulfat feros monohidrat 37 mg, iodat de calciu anhidru 0,46 mg, sulfat de cupru monohidrat 4,1 mg, sulfat de mangan monohidrat 7,2 mg, monohidrat de sulfat de zinc 60 mg, cassia gumă 440 mg.

Analiză: 14% proteine, Uleiuri și grăsimi 4%, Cenușă brută 2%, Fibră brută 1.1%, Umiditate 74%.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gourmet Gold Savoury Cake cu miel și fasole 85 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gourmet Gold Savoury Cake cu miel și fasole 85 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.