Gorgiel Calorifer din otel pentru baie, 600 x 940, 520 W, alb, drept

Radiatoarele de baie sunt fabricate în conformitate cu normele europene EN 442 şi pot fi utilizate la sisteme de încălziri având ca agent termic apa caldă, forţate (cu pompe), mono şi bitubulare, pot fi racordate cu ţevi din cupru, oţel şi din mase plastice ce nu permit difuzia oxigenului. Se pot utiliza pentru încălzirea băilor, bucătăriilor, garedrobelor, respectiv pentru uscarea prosoapelor sau hainelor. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Gorgiel Calorifer din otel pentru baie, 600 x 940, 520 W, alb, drept

Radiatoarele de baie sunt fabricate în conformitate cu normele europene EN 442 şi pot fi utilizate la sisteme de încălziri având ca agent termic apa caldă, forţate (cu pompe), mono şi bitubulare, pot fi racordate cu ţevi din cupru, oţel şi din mase plastice ce nu permit difuzia oxigenului.

Se pot utiliza pentru încălzirea băilor, bucătăriilor, garedrobelor, respectiv pentru uscarea prosoapelor sau hainelor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gorgiel Calorifer din otel pentru baie, 600 x 940, 520 W, alb, drept de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gorgiel Calorifer din otel pentru baie, 600 x 940, 520 W, alb, drept sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.