Gorenje WHU529EW/M

Gorenje WHU529EW/M
0.00 lei
(0 magazine)
Hota Gorenje WHU529EW/M, Putere de absortie 247 m³/h, 1 motor, Alb LedLight Gătitul sub lumina perfectă Iluminarea cu becuri LED este excelentă și foarte eficientă pentru hotă, reprezentând un element estetic și funcțional important în bucătărie. Durata lor de viață este de 30 de ori mai mare decât cea a becurilor convenționale și economisesc până la de 10 ori mai multă energie. Hote de recirculare Hotele de recirculare atrag aerul şi aburul, îl filtrează şi ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere - Gorenje WHU529EW/M


Hota Gorenje WHU529EW/M, Putere de absortie 247 m³/h, 1 motor, Alb


LedLight


Gătitul sub lumina perfectă


Iluminarea cu becuri LED este excelentă și foarte eficientă pentru hotă, reprezentând un element estetic și funcțional important în bucătărie. Durata lor de viață este de 30 de ori mai mare decât cea a becurilor convenționale și economisesc până la de 10 ori mai multă energie.


Hote de recirculare


Hotele de recirculare atrag aerul şi aburul, îl filtrează şi îl returnează în bucătărie. Dacă nu puteţi alege varianta cu extracţie, atunci hotele cu recirculare sunt varianta potrivită pentru Dvs. În acest caz aerul este atras într-un filtru de carbune care retrage mirosurile neplăcute cauzate de gătit, iar aerul curat este eliberat din nou în bucătărie. Hotele cu recirculare sunt uşor de instalat şi sunt de obicei folosite în apartamentele de bloc, unde este greu să instalaţi o gură de ventilare. Hotele cu extracţie atrag fumul şi mirosul în filtru şi le elimină prin tunelul de ventilaţie. Filtrul de cărbune trebuie schimbat o dată sau de două ori pe an, în funcţie de cât de des este folosită hota.


Nivel de zgomot


În casele de azi, bucătăria este un centru important, în care ne petrecem mult timp, de aceea zgomotul hotei poate fi deranjant. În ultimii ani, capacitatea hotei a crescut semnificativ, iar materialele care absorb zgomotul au început să fie din ce în ce mai folosite. Iată câteva sfaturi pentru reducerea nivelului de zgomot: • folosiţi tuburi rotunde în loc tuburile flexibile zimţate, deoarece interiorul tuburilor flexibile este mai puţin uniform, iar nivelul de zgomot creşte. • fiţi atent la diametrul specificat. • o altă metodă de a reduce nivelul de zgomot este să izolaţi ţevile, ceea ce reduce riscul de condens pe ţevi.


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gorenje WHU529EW/M de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gorenje WHU529EW/M sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.