Gorenje WHI643E6B

Detalii Sistemul P.A.S. Extragerea inteligentă a aerului, cu mai puțin zgomot Sistemul inovator parametric de absorbție redirecționează aerul din partea centrală spre marginile hotei. Această abordare optimizează consumul de energie, reduce zgomotul și face absorbția aerului semnificativ mai eficientă. Filtre Beneficiile spumei poliuretanice Spuma specială din filtre elimină până la 98% din grăsime și alte impurități. Acest lucru face aerul din bucătărie c ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Gorenje WHI643E6B

Detalii

Sistemul P.A.S.
Extragerea inteligentă a aerului, cu mai puțin zgomot
Sistemul inovator parametric de absorbție redirecționează aerul din partea centrală spre marginile hotei. Această abordare optimizează consumul de energie, reduce zgomotul și face absorbția aerului semnificativ mai eficientă.
Filtre
Beneficiile spumei poliuretanice
Spuma specială din filtre elimină până la 98% din grăsime și alte impurități. Acest lucru face aerul din bucătărie considerabil mai proaspăt și mai curat. În același timp, hota menține eficiența absorbției de clasă A.
Învelișul TouchFree
Finisaj strălucitor și fără urme
Toate suprafețele din oțel inoxidabil sunt învelite cu un film special TouchFree care previne urmele de degete, lăsând suprafața întotdeauna strălucitoare și făcând curățarea sa mult mai ușoară.

LedLight
Gătitul sub lumina perfectă
Iluminarea cu becuri LED este excelentă și foarte eficientă pentru hotă, reprezentând un element estetic și funcțional important în bucătărie. Durata lor de viață este de 30 de ori mai mare decât cea a becurilor convenționale și economisesc până la de 10 ori mai multă energie.
Hote de recirculare
Hotele de recirculare atrag aerul şi aburul, îl filtrează şi îl returnează în bucătărie. Dacă nu puteţi alege varianta cu extracţie, atunci hotele cu recirculare sunt varianta potrivită pentru Dvs. În acest caz aerul esteatras într-un filtru de carbune care retrage mirosurile neplăcute cauzate de gătit, iar aerul curat este eliberat din nou în bucătărie. Hotele cu recirculare sunt uşor de instalat şi sunt de obicei folosite în apartamentele de bloc, unde este greu să instalaţi o gură de ventilare. Hotele cu extracţie atrag fumul şi mirosul în filtru şi le elimină prin tunelul de ventilaţie. Filtrul de cărbune trebuie schimbat o dată sau de două ori pe an, în funcţie de cât de des este folosită hota.
 
Nivel de zgomot
În casele de azi, bucătăria este un centru important, în care ne petrecem mult timp, de aceea zgomotul hotei poate fi deranjant. 
În ultimii ani, capacitatea hotei a crescut semnificativ, iar materialele care absorb zgomotul au început să fie din ce în ce mai folosite. 
Iată câteva sfaturi pentru reducerea nivelului de zgomot: 
• folosiţi tuburi rotunde în loc tuburile flexibile zimţate, deoarece interiorul tuburilor flexibile este mai puţin uniform, iar nivelul de zgomot creşte. 
• fiţi atent la diametrul specificat. 
• o altă metodă de a reduce nivelul de zgomot este să izolaţi ţevile, ceea ce reduce riscul de condens pe ţevi.
Nivelul de zgomot este exprimat în decibeli (dB). 
Nivelul mediu de zgomot produs de hotă este 55 dB.
Sfaturi utile
• Nu uitaţi să porniţi hota puţin înainte de a începe să gătiţi, pentru a maximiza capacitatea hotei.. 
• Lăsaţi hota să mai funcţioneze cel puţin 15 minute după ce aţi terminat de gătit, pentru a îndepărta şi ultimele urme de miros. 
• Nu uitaţi că nu trebuie niciodată să deschideţi geamul la bucătărie când este hota în funcţiune, pentru că afectează circulaţia aerului. 
• Alegeţi o hotă care este la fel de lată ca şi plita, pentru a obţine cele mai bune rezultate.
Capacitate
Capacitatea depinde de dimensiunile bucătăriei. Regula generală este că hota trebuie să poată înlocui aerul de 10 până la 20 de ori pe oră. De exemplu, dacă bucătăria are 4 x 4 m cu înălţimea tavanului de 2,5 m, hota trebuie să înlocuiască 400-800 m³ pe oră. Va exista mereu o pierdere de presiune atunci când instalaţi o hotă. De aceea, este important să notaţi următoarele reguli: 
• aveţi grijă la diametrul recomandat de ventilare al hotei (Ø) specificat pe tubul sau ţeava de ventilare 
• atunci când este posibil, folosiţi ţevi moi, pentru a minimaliza rezistenţa aerului. 
• încercaţi să scurtaţi instalarea cât de mult posibil şi cu cât mai puţine coturi posibile. 
• mai bine să aveţi curbe lejere decât ascuţite, astfel încât aerul să poată treacă nestingherit cu minim de pierdere de presiune.
 

Specificatii

Hotă de perete
Ventilare cu extragerea aerului sau recirculare
Clasă energetică: B
Randament maxim la funcţionarea prin extragere: 650 m³/h
Randament maxim de funcţionare prin recirculare : 488 m³/h
Diametru tub de ventilare: 15 cm
Control electronic
Comenzi: Touch Control
Număr etape de ventilare: 3
Butonul ON/OFF pentru iluminat
Iluminare: 2
Absorbţie perimetrică
Filtru de carbon: 688572
Număr motoare: 1
Inaltime: 450 mm
Dimensiuni (Lx Îx A): 59,5 × 45 × 38 cm
Dimensiuni ambalare (Lx Îx A): 70,9 × 51,5 × 56,5 cm
Putere: 266 W
Curent nominal al sigurantei: 16 A

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gorenje WHI643E6B de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gorenje WHI643E6B sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.