Gorenje NRS918EMX Inox

4 158.00 lei (1 magazin)
NoFrost Plus NRS918EMB   XTRASPACE Un interior perfect conceput oferă suficient spațiu pentru mai multă mâncare, economisindu-vă cumpărături frecvente. Alimentele pot fi aranjate cu ușurință pe rafturi de sticlă, în sertare mari sau în recipiente pe peretele interior al ușii. Aceasta înseamnă că puteți vedea întotdeauna ce este disponibil și ce lipsește și puteți pregăti rapid o listă de cumpărături.   ...

Descriere


Gorenje NRS918EMX Inox

NoFrost Plus NRS918EMB

 

XTRASPACE

Un interior perfect conceput oferă suficient spațiu pentru mai multă mâncare, economisindu-vă cumpărături frecvente. Alimentele pot fi aranjate cu ușurință pe rafturi de sticlă, în sertare mari sau în recipiente pe peretele interior al ușii. Aceasta înseamnă că puteți vedea întotdeauna ce este disponibil și ce lipsește și puteți pregăti rapid o listă de cumpărături.

 
Gata cu dezghețarea congelatorului. Gata cu uscarea produselor.

Unul dintre cele mai bune sisteme de răcire de pe piață. În congelator, previne înghețarea și înghețarea și garantează un consum redus de energie. În frigider, oferă un microclimat ideal pentru alimentele proaspete. Circulația aerului ionizat împiedică uscarea alimentelor și ajută la conservarea vitaminelor și mineralelor.

 
Control avansat prin afișaj LED

Afișajul LED mare și clar permite controlul imediat al setărilor de temperatură. Funcții precum FastFreeze și HolidayMode pot fi activate cu o singură atingere. În cazul unei creșteri bruște a temperaturii, o alarmă integrată vă va alerta imediat.

 
Spațiu adecvat pentru sticle și cutii

Datorită raftului practic pentru sticle și cutii, acestea sunt ușor accesibile și ocupă mai puțin spațiu. Deci, puteți utiliza mai bine spațiul frigiderului.

 
Se va ocupa de economisirea energiei atunci când nu sunteți acasă

Când plecați în vacanță sau planificați o absență mai lungă de acasă, programul special EcoMode se va ocupa suplimentar de consumul economic de energie electrică. Dacă ușa frigiderului este deschisă mai rar, programul EcoMode menține automat temperatura interioară la un nivel optim, economisind astfel consumul de energie electrică.

 
Microclimat perfect pe fiecare raft

Sistemul de ventilație MultiFlow 360 ° distribuie uniform aerul din compartimentul frigiderului pentru a asigura o circulație optimă a aerului și cele mai bune condiții de depozitare a alimentelor.

 
Stabil, silențios și durabil

Compresoarele invertor sunt mai silențioase, mai durabile și consumă mai puțină energie comparativ cu compresoarele convenționale. Se adaptează mai bine și mai repede la schimbările de temperatură din interiorul frigiderului, de exemplu atunci când ușa este deschisă, ceea ce înseamnă fluctuații mai mici de temperatură și condiții de depozitare mai bune pentru alimente.

 
Aparat de gheață rotativ manual

Nu veți rămâne niciodată fără gheață în congelator datorită producătorului intern de gheață detașabil TwistIce. Răsuciți mânerul și savurați băuturi răcite.

 
Aspect elegant și sofisticat al unei suprafețe perfect plane

Acest frigider-congelator încorporat, mai puțin adânc, se potrivește perfect în bucătăria dvs. și oferă o capacitate foarte mare.

 
Modul de vacanță

Funcția modul vacanță reglează temperatura atât în ​​compartimentul congelator, cât și în compartimentul frigider pentru a menține consumul de energie la un nivel minim atunci când frigiderul nu este utilizat pentru o perioadă lungă de timp. De exemplu, în perioada sărbătorilor.

 
Iluminare perfect proiectată și eficientă

Iluminarea cu LED-uri din frigidere oferă o iluminare excelentă și extrem de eficientă, deoarece are o viață mult mai lungă și consumă mult mai puțină energie decât becurile incandescente convenționale.

 
Înghețare rapidă

Congelați cantități mari de alimente? Frigider-congelator cu funcție FastFreeze congelează alimentele la -24 ° C pentru a păstra oligoelementele și mineralele din alimente fără a compromite calitatea acestuia. După aproximativ 26 de ore, această funcție va fi oprită automat și temperatura compartimentului congelatorului va reveni la setările inițiale.

 
Proaspăt, parcă direct din natură

Sertarul cu cea mai scăzută temperatură din frigider este ideal pentru depozitarea cărnii, peștelui, fructelor și legumelor. Va păstra mâncarea proaspătă, aromă, culoare și aromă mult mai mult timp.

 
Nivel redus de zgomot

Frigiderul-congelator este atât de liniștit încât este ca o șoaptă. O astfel de funcționare silențioasă este rezultatul izolației perfecte și al soluțiilor inovatoare ale sistemului de răcire.

Culoare Inox
Greutate [kg] 83
Lățime [cm] 91
Adâncimea [cm] 64.3
Înălțime [cm] 178.6
Model NRS918EMX
nivel de zgomot 42 dB
afişa da
Dezghețarea congelator Automat
Număr de unități 1
capacitate de congelare 11 kg / 24h
O nouă clasă de energie E.
Consumul de energie 321 kWh / an
Circulație forțată a aerului da
clasa de climă Nu există date
Volumul net total [L] 508
Capacitatea frigiderului Net [L] 334
Camera Zero da
Dozator de apa Nu
clasa de congelare ****
polițe 5
congelatoarele Capacitate netă [L] 174
Schimbarea direcției de deschidere a ușii Nu
instalarea ușii Bilateral
Mașină de gheață Nu
Dezghețarea frigider Automat
Numărul de termostate 1
Capacitatea de a menține temperatura 6 godz.
Nu îngheț Complet fără îngheț
Numărul de sertare / clape 2
Locul de amplasare congelator Unul langa altul
Built-in bar da

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gorenje NRS918EMX Inox de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gorenje NRS918EMX Inox sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.