Gorenje K5352XH , Inox

Gorenje K5352XH , Inox
1,669.97 lei
(1 magazin)
Descriere produs Formă făcută acasăToate avantajele de coacere în cuptoare pe bază de cărbuneForma rotunjită caracteristică este unul dintre avantajele bucătăriei Gorenje. Inspirația aici a fost sobe pe lemne și dorința de a asigura fluxul liber de aer cald. Chiar și încălzirea alimentelor pe fiecare parte îl face întotdeauna perfect pregătit – fragil la exterior și suculent în interior.  Bucătării cu gaz hoaAprinde creativitatea taGătitul ca un bucătar p ...

Descriere - Gorenje K5352XH , Inox


Descriere produs
Formă făcută acasă
Toate avantajele de coacere în cuptoare pe bază de cărbune
Forma rotunjită caracteristică este unul dintre avantajele bucătăriei Gorenje. Inspirația aici a fost sobe pe lemne și dorința de a asigura fluxul liber de aer cald. Chiar și încălzirea alimentelor pe fiecare parte îl face întotdeauna perfect pregătit – fragil la exterior și suculent în interior.
 
 
Bucătării cu gaz hoa
Aprinde creativitatea ta
Gătitul ca un bucătar poate fi ușor. Doar o scânteie creativă, iar soba Gorenje cu placă de gaz va avea grijă de orice altceva. Spațiu mare de gătit, arzătoare puternice și alte caracteristici avansate oferă suport pentru cele mai sălbatice provocări de gătit. Aprinde creativitatea și surpriza celor dragi cu mâncăruri de casă.
 
 
BigSurface
O multime de spatiu pentru fiecare tigaie sau oală
Suprafața de gătit extinsă și distanțele mai mari dintre arzătoare oferă o mulțime de spațiu pentru toate dimensiunile de tigăi și oale. Designul elegant și plat vă permite să mutați și să utilizați cu ușurință vase foarte mari,fără probleme, oferind stabilitate excelentă în timpul tuturor aventurilor culinare.
 
 
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gorenje K5352XH , Inox de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gorenje K5352XH , Inox sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.