Gorenje GV662D60

2 199.00 lei (1 magazin)
16 seturi de vase La fel de flexibilă ca timpul tău Mașinile de spălat vase XXL oferă suficient spațiu pentru toate nevoile dumneavoastră. Cele trei coșuri permit spălarea a 16 seturi în același timp. Interiorul complet flexibil permite diferite variante de încărcare, utilizarea este simplă, iar efectele spălării sunt perfecte. SpeedWash 15 minute Curățare rapidă pentru liniștea ta Imaginaț ...

Descriere


Gorenje GV662D60

16 seturi de vase
La fel de flexibilă ca timpul tău
Mașinile de spălat vase XXL oferă suficient spațiu pentru toate nevoile dumneavoastră. Cele trei coșuri permit spălarea a 16 seturi în același timp. Interiorul complet flexibil permite diferite variante de încărcare, utilizarea este simplă, iar efectele spălării sunt perfecte.
SpeedWash 15 minute
Curățare rapidă pentru liniștea ta
Imaginați-vă că organizați o petrecere, iar vasele de la felul principal sunt curățate la timp pentru a servi desertul. Un program rapid cu funcția SpeedWash va curăța vasele în doar 15 minute. Perfect pentru a gestiona volumul de vase atunci când ai mulți invitați.
TotalDry
Se autoîntreține
La finalizarea ciclului de spălare ușa mașinii se întredeschide automat, pentru a elibera aburul în exces. Acest lucru permite ca aerul proaspăt să ajungă la vase, astfel încat acestea să se usuce complet. Excelent pentru o uscare rapidă cu un consum mic de energie.
SmartControl
Claritate și control
Navigarea prin meniul mașinii tale de spălat nu a fost niciodată mai ușoară. Toate comenzile sunt poziționate ergonomic, cu o logică de operare simplă, de la stânga la dreapta. Deși toate modelele au afișaj LED alb, unele dintre cele mai avansate modele sunt dotate cu control prin atingere. O singură atingere este suficientă pentru a porni procesul de spălare.
AutoProgramme
Petrecere pentru doi sau doisprezece - vasele vor fi imaculate
Uneori este suficientă clătirea ușoară a paharelor, cu alte ocazii mașina de spălat este plină de vase mari, rămase după prânzul de duminică. Tehnologia avansată pe bază de senzori va ajusta permanent programul de spălare pentru a curăța vasele perfect, cu un consum optimizat de apă și energie. Nu sunt necesare programe speciale pentru sticlă sau curățare intensivă - programul unic AutoProgramme se va adapta tuturor nevoilor.
ExtraHygiene
Biberoane mereu curate
Această opțiune prelungește timpul de spălare și crește temperatura cu 5°C, ceea ce, în combinație cu programul intensiv, permite temperaturi de 75°C, care elimină majoritatea bacteriilor. Programul care imită procesul de sterilizare este creat pentru familiile cu bebeluși, pentru a curăța biberoanele și ustensilele.
Status LedLight
Control permanent
Lampa LED specială, instalată în partea inferioară a ușii mașinii de spălat vase, indică constant stadiul actual al programului de spălare. Astfel știi mereu dacă poți adăuga vase în siguranță sau dacă mașina de spălat este într-un stadiu de spălare intensivă, dacă procesul de uscare a început deja sau dacă ciclul de spălare s-a terminat.
XXL inox
Mai mult spațiu pentru vase murdare
Mașina de spălat vase complet încorporabilă cu înălțimea de 86 cm se potrivește perfect în bucătăriile cu blatul ajustat la înălțimea utilizatorului. Impresionanta cuvă de 56 cm din inox oferă un spațiu generos.
Chiar și farfurii de 35 cm la mașinile de spălat vase XXL și de 31 cm la cele standard!
Total AquaStop
Fără grija inundațiilor
Cu funcția de siguranță AquaStop, mașina de spălat vase poate fi lăsată să funcționeze noaptea sau în absența ta. În cazul unei scurgeri sau inundații, funcția AquaStop întrerupe automat alimentarea cu apă, în timp ce pompa elimină apa reziduală din bazinul mașinii de spălat. AquaStop rămâne complet funcțională pe parcursul duratei de utilizare a aparatului.
 
 
Specificatii
 
Clasă energetică: A+++
Temperatura maxima de intrare a apei: 70 °C
Tip motor: Asincron cu o singura faza
Tip control: Control Touch
Status LED
Temperatură de spălare: 70, 65, 55, 45, 35 °C
Program de referinta: 1
16 seturi
Posibilitatea de a crea programe proprii
Program QuickIntensive
Program automat
Program Spălare rapidă
TotalDry- usa se deschide automat la terminarea programului
ExtraHygiene
Program 3 în 1
Indicator vizual pe usa
Semanl audio la terinarea programului
Pornire întârziată cu până la 24h
Numărul de coşuri: 3
Sistemul coşului superior: MultiClack
5 niveluri de stropire: 5
Mâner stropire: 3
Filtru autocurăţabil
Cosul inferior: Baza de plasa; Primul rand rabatabil
Diagnosticare service
Interior din inox
Consum de apa: 11 l
Consum de energie - program normal: 0,85 kw/h
Consumul de apă estimat anual: 3.080 l
Zgomot: 45 dB(A)re1pW
Setare înălţime: 70 mm
Putere: 220-240 V
Dimensiuni (Lx Îx A): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm
Dimensiuni ambalare (Lx Îx A): 64 × 89 × 66,5 cm
Măsuri de incorporare: 60 × 82 × 57 cm
Greutate netă: 31 kg
Greutatea brută: 33,3 kg
Consumul de energie în modul așteptare: 0,49 W
Putere: 1.900 W
Curent nominal al sigurantei: 10 A

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gorenje GV662D60 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gorenje GV662D60 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.