Gorenje DK63MCLI

Gorenje DK63MCLI
1,385.25 lei
(1 magazin)
Descrierea produsului Iluminare cu LED-uri. Modelele mai noi de hote de aragaz sunt echipate cu lumini cu LED-uri care asigură o iluminare excelentă a plitei și a vecinătății sale imediate. Diodele LED, în comparație cu alte sisteme de iluminat, sunt extrem de economice, emit lumină similară cu lumina naturală, consumă o cantitate minimă de energie și au, de asemenea, o durată de viață extrem de lungă (de până la trei ori mai mare). O hota bine aleasă ...

Descriere - Gorenje DK63MCLI


Descrierea produsului

Iluminare cu LED-uri.
Modelele mai noi de hote de aragaz sunt echipate cu lumini cu LED-uri care asigură o iluminare excelentă a plitei și a vecinătății sale imediate. Diodele LED, în comparație cu alte sisteme de iluminat, sunt extrem de economice, emit lumină similară cu lumina naturală, consumă o cantitate minimă de energie și au, de asemenea, o durată de viață extrem de lungă (de până la trei ori mai mare). O hota bine aleasă și instalată corespunzător, cu iluminare cu LED, este un element important al echipamentelor de bucătărie nu numai din punct de vedere estetic, ci și funcțional.

mașina de spălat vase
Filtre de grăsime pentru Filtrele de grăsime metalice Gorenje sunt ușor de îndepărtat și curățat. Pot fi spălate manual sau în mașina de spălat vase folosind un program delicat.

 

Butoane și mâner finisate în aur vechi
Modelul glugii din fildeș delicat sau negru mat este completat de un mâner caracteristic din aur vechi. Butoanele tradiționale vă permit să controlați capota și funcțiile acesteia. Un mâner decorativ care se potrivește cu designul întregii colecții completează perfect aspectul glugii și subliniază caracterul său clasic.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gorenje DK63MCLI de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gorenje DK63MCLI sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.