Gorenje DA93ILS/I

4 434.70 lei (1 magazin)
Detalii Modurile de uscare Potrivire perfectă pentru nevoile dvs. Tehnologia noastră asigură faptul că toate tipurile de țesături sunt uscate în cel mai bun mod prin furnizarea unei combinații optime de temperatură, rotație și timp. Aceste setări pot fi adaptate în continuare cu diferite moduri de uscare, este nevoie doar să găsiți doar combinația potrivită pentru nevoia dvs.   Pompa de caldură Economică si prietenoasă ...

Descriere


Gorenje DA93ILS/I

Detalii

Modurile de uscare
Potrivire perfectă pentru nevoile dvs.
Tehnologia noastră asigură faptul că toate tipurile de țesături sunt uscate în cel mai bun mod prin furnizarea unei combinații optime de temperatură, rotație și timp. Aceste setări pot fi adaptate în continuare cu diferite moduri de uscare, este nevoie doar să găsiți doar combinația potrivită pentru nevoia dvs.
 
Pompa de caldură
Economică si prietenoasă
Încălzitoarele cu pompă de căldură oferă o eficiență energetică ridicată, care permite economii mari și, de asemenea, o usucare mai delicată decât sistemele convenționale de uscare. Temperatura într-un uscător cu pompă de căldură atinge aproximativ 50 ° C, ceea ce permite uscarea aproape a tuturor articolelor de îmbrăcăminte, prevenind în același timp uscarea excesivă și micșorarea.
 
Motor inverter PowerDrive
Motor puternic, dar silențios
Acest motor silențios, dar foarte eficient, este proiectat pentru o viață îndelungată a uscătorului dvs., economisind energie cu fiecare ciclu.
 
IonTech
Minimizați cutele. Maximizați prospețimea
Aerul plin de ioni încărcați negativ usucă rufele într-un mod care reduce considerabil cutele hainelor. Ionizatorul creează un mediu liber de cei mai mulți alergeni, reziduuri de fum, polen și încărcătura electrostatică acumulată în timpul procesului de uscare. În consecință, hainele sunt mai ușor de călcat și au miros proaspăt.
 
SteamTech
Pentru haine mai netede, fără cute
Tratamentul suplimentar cu aburi la sfârșitul programului selectat vă va asigura că hainele sunt mult mai fine, fără alergeni și bacterii. Tamburul este umplut cu abur care pătrunde în fiecare fibră pentru o spălare mai ușoară, ceea ce nu necesită nici un fel de călcare.
 
StableTech
Mai puține vibrații. Mai puțin zgomot.
Aceste pereți laterali speciali minimizează vibrațiile uscătorului pentru a reduce zgomotul în timpul procesului de uscare și a stabiliza uscătorul.
 
Tambur WaveActive
Tratamentul sensibil al oricărui articol de îmbrăcăminte
Modelul unic de tambur în formă de val înmoaie fibrele pentru tratamentul cel mai delicat al tuturor tipurilor de țesături. Veți avea rufe foarte uscate și cute minime.
AutoDrain
Nu goliți niciodată rezervorul de apă
Un uscător cu furtunul AutoDrain poate fi conectat la sistemul dvs. de canalizare, economisind astfel probleme de golire manuală a rezervorului de apă.
 
Ușă netedă
Intrarea perfectă
Ușa mare, realizată dintr-o singură bucată de plastic fără șuruburi, asigură stabilitate, previne scârțâirea sau șuierăturile enervante. Se deschide la 180 de grade, astfel încât golirea și încărcarea tamburului sunt la fel de ușoare exact cum ar trebui fie.
 
SoftSound
Fără bipuri enervante
Uscătoarele WaveActive sunt blânde nu numai cu rufele, ci și cu urechile. Tonurile delicate vă oferă feedback blând asupra funcțiilor sau programelor pe care le-ați ales.
 
TwinAir
Uscarea eficientă chiar și a celor mai mari așternuturi
Chiar și cele mai mari așternuturi vor fi moi, uscate în mod uniform și mai puțin cutate, direct de la uscător, datorită acestui sistem brevetat bidirecțional de aer.
StartDelay
Rufele uscate la timpul potrivit
Programați începerea procesului de uscare în avans și lăsați uscătorul să funcționeze când este cel mai convenabil pentru dvs., de exemplu când electricitatea este mai ieftină. Hainele vor fi uscate până la nivelul setat anterior și gata de a fi călcate sau depozitate în dulap.
 
ChildLock
Siguranță pentru copii curioși
Panoul de control poate fi blocat prin apăsarea unei combinații speciale de taste, împiedicând copiii să utilizeze aparatul, atunci când nu sunteți în jur și făcând imposibilă modificarea setărilor.
 
Tambur iluminat
Nu mai lipsesc șosetele
Lumina cu LED-uri atent montate luminează elegant tamburul și permite încărcarea și descărcarea ușoară.
 
Interfață simplă
Trei pași și sunteți gata
Interfața ușor de utilizat cu butonul de selecție poziționat central vă permite să începeți uscarea în doar 3 pași simpli; porniți uscătorul, selectați programul și apăsați start! Fără submeniuri pentru selectarea funcțiilor și setărilor suplimentare, dar aveți libertatea setărilor de pe interfața mare cu control Touch, astfel încât să puteți fi siguri că articolele de îmbrăcăminte vor fi uscate exact așa cum vă place.
 
SteamRefresh
Haine fără mirosuri și cute neplăcute
Acest tratament de abur de cincisprezece minute elimină cele mai multe cute, elimină orice miros și revigorează păturile, vestele de iarnă sau orice alt articol de îmbrăcăminte, făcându-l alegerea ideală atunci când doriți să vă împrospătați rapid hainele sau să nu le călcați.
 
Picioare cu vacuum
Stabil în partea de sus
Picioarele cu vacuum vă permit să așezați cu ușurință uscătorul deasupra mașinii de spălat.
 
Anti șifonare
Călcarea minimă
Nu aveți timp să goliți imediat uscătorul? Uscătoarele WaveActive vor roti periodic rufele timp de 3 ore după terminarea ciclului de uscare pentru a pastra rufele fără cute.
 
Așternuturi
Uscate perfect fără răsucire
Uscarea unor așternuturilor poate duce la un nod răsucit în uscător. Programul de așternut cu algoritmi gândiți cu grijă și rotația tamburului în ambele direcții împiedică răsucirea și asigură rezultate excelente de uscare.
 
IonRefresh
Reîmprospătare rapidă pentru hainele dvs.
Trebuie să îndepărtați rapid mirosurile de pe hainele dvs.? Cu acest program special de reîmprospătare cu ioni IonRefresh, hainele dvs. vor fi gata de purtare și aproape la fel de proaspete ca după spălate în doar 30 de minute.
 

Specificatii

Clasă energetică: A -30 %
Culoare: Alb
Tip motor: Inverter PowerDrive
Tambur WaveActive - asigură un tratament sensibil oricărei țesături
Încărcare: Volum mare al cuvei- 9kg
TwinAir - uscare eficientă pentru așternuturile mari
Iluminare cuvă: Da
Deschidere uşă: 35 cm
Unghi deschidere uşă: 180 °
Cuvă cu mişcare reversibilă - asigură o stabilitate mai mare si uscare uniformă
AutoDrain - posibilitatea de a conecta uscătorul la conducta de evacuare
Setari personalizate pentru toate programele - posobilitatea de a reduce timpul de uscare și a modifica temperatura
Afişaj: LED cu control Touch
14 programe
Programe: Program pentru asternuturi, Lana, Program pentru uscarea camasilor, Reimprospatare cu aburi, Program Mixt, Program de uscare rufe mixte si pregatirea lor pentru calcare, IonRefresh - reîmprospătare rapidă pentru hainele dvs.
Timpul de uscare: Reglabil
IonRefresh - reîmprospătare rapidă pentru hainele dvs.
SteamTech - îmbrăcăminte curată și netedă fără balsam
Posibilitatea de a seta nivelul de uscare: Da
Anti-şifonare: Da
Programare intarziata: Da
Moduri de uscare: Da
IonTech - cute minime și prospețime maximă
Semnal sonor: Da
Tip interfață: Simplă
Filtru uşor de curăţat
Atenţionare umplere dispozitiv de colectare: Da
Afișarea timpului rămas: Da
Tip picioare: Cu vacuum
Senzor umezeală: Da
Blocare panou comandă: Da
Tambur din inox
Nivelul de zgomot la uscare: 66 dB(A)re1pW
Dimensiuni (Lx Îx A): 60 × 85 × 62,5 cm
Dimensiuni ambalare (Lx Îx A): 64 × 92 × 69 cm
Consumul de energie în modul așteptare: 0,53 W
Putere: 1.800 W
Curent nominal al sigurantei: 10 A

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gorenje DA93ILS/I de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gorenje DA93ILS/I sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.