Gorenje BO758A23BG

1 515.00 lei (1 magazin)
FORMĂ HOMEMADE PLUS Cuptorul ideal pentru rezultate profesionale Cuptorul, acum și mai spațios, dispune de o formă ovală care imită cu succes cuptoarele tradiționale pe lemne.Acest lucru permite circulația optimă a aerului care pătrunde mâncarea din toate părțile pentru a o face delicioasă și suculentă în interior și uimitor de crocantă în exterior.Aerul este chiar mai bine distribuit în toată cavitatea de 71 litri cu laturile înca ...

Descriere


Gorenje BO758A23BG

FORMĂ HOMEMADE PLUS
Cuptorul ideal pentru rezultate profesionale
Cuptorul, acum și mai spațios, dispune de o formă ovală care imită cu succes cuptoarele tradiționale pe lemne.Acest lucru permite circulația optimă a aerului care pătrunde mâncarea din toate părțile pentru a o face delicioasă și suculentă în interior și uimitor de crocantă în exterior.Aerul este chiar mai bine distribuit în toată cavitatea de 71 litri cu laturile încastrate, ceea ce reduce apariția punctelor reci care împiedică chiar și rumenirea. Dinamica specială a circulației aerului oferă condiții excelente pentru gătirea profesională pe un singur raft sau pe mai multe rafturi simultan.
Mai multe feluri deodată
Combinația MultiFlow 360˚ cu forma HomeMade ajută la atingerea celor mai pretențioase obiective: prepararea a cinci tăvi cu feluri diferite deodată. Vestea bună este că aromele și mirosurile nu se amestecă. Distribuirea inteligentă a aerului asigură prepararea uniformă a mâncării pe fiecare nivel. Volumul cuptorului ese mai mare astfel încât aveți și o vizibilitate excelentă. Modelele din linia Superior permit aranjarea tăvilor pe cinci niveluri diferite.
Înveliș ultrarezistent și ultrafin
Calitatea și tipul smalțului sunt extrem de importante pentru funcționarea cuptorului. SilverMatte este un material foarte rezistent și solid ce suportă temperaturi extrem de ridicate, inclusiv curățarea pirolitică la 500 °C. Fără micropori, acoperă suprafața cuptorului și a tăvilor, făcându-le rezistente la cele mai ridicate temperaturi, microunde și abur. Învelișul triplu al interiorului reflectă căldura și oferă insulație suplimentară. Astfel, interiorul cuptorului rămâne întotdeauna steril și sigur.
Curățare simplă, obișnuită
Datorită smalțului complet nou în toate liniile de cuptoare noi Gorenje, funcția AquaClean a fost îmbunătățită considerabil. AquaClean oferă un mare ajutor în curățarea cavității cuptorului. Este suficient să turnați jumătate de litru de apă într-o tavă și să activați funcția AquaClean după fiecare preparare. În doar 30 de minute, rezultatele sunt vizibile pe toată suprafața și în tăvi. Petele și grăsimea se înmoaie și pot fi îndepărtate mai ușor, lăsând cuptorul fără pată
Mai mult spațiu pentru mai multă libertate de preparare
Noua generație de cuptoare Gorenje ascund un spațiu în partea superioară. Aerul circulă mai bine în interiorul cuptorului, complet liber. Cu o capacitate utilă de 67 l, cuptoarele Gorenje sunt perfecte și pentru un curcan de 7 kg.
Foarte simplu și foarte silențios
Este nevoie doar de o simplă atingere pentru a închide ușor ușa cuptorului, fără nici un zgomot.
Administrarea eficientă a căldurii
Sistemul DynamiCooling răcește eficient exteriorul cuptorului, prevenind alterarea cauzată de temperatura ridicată. La cuptoarele cu sistem DynamiCooling+, senzorii de căldură reglează răcirea pereților exteriori ai cuptorului, până când ating temperatura de 60 °C. Acest lucru este foarte convenabil pentru cuptoarele cu funcția de curățare pirolitică, ce funcționează la temperaturi extrem de ridicate.
Pregătit pentru rețete XXL
Cuptoarele mai spațioase vî permit să preparați o cantitate mai mare de mâncare - nu doar datorită circulației uniforme a aerului la toate nivelurile, ci și datorită tăvilor cu o lățime de 46 cm cu care sunt utilate cuptoarele standard și cele compacte. Soluțiile inovatoare creează un interior mai spațios, folosit în întregime. Există mai mult spațiu în fiecare tavă, iar tehnologia superioară se asigură că mâncarea este preparată uniform pe toate nivelurile.
Un încălzitor dublu pentru mâncare complet crocantă
Cele mai bune rezultate se obțin prin combinarea încălzitoarelor mai mari cu cele mai mici, unde cele din urmă sunt poziționate în interiorul celor mai mari. Poziționarea inteligentă a încălzitoarelor permite distribuirea optimă a căldurii și rezultate excelente de fiecare dată, mâncare crocantă la exterior și fragedă la interior. O combinație diferită a încălzitoarelor poate folosi fie încălzitorul interior, fie pe cel exterior, fie pe ambele simultan. La modelele avansate, încălzitorul poate fi mutat, pentru curățare și întreținere ușoară.
Incredibil de rapid, economisește timp și energie
Cuptorul atinge o temperatură de până la 200˚C în doar 6 minute, economisind 30 % din timpul necesar pentru preîncălzirea standard. Acest lucru este la îndemână pentru rețetele ce necesită un cuptor preîncălzit. Un semnal luminos și sonor vă anunță când este atinsă temperatura respectivă.
 
 
Specificatii
Informații de bază
Tip produs: Cuptor electric
Tipul de cuptor: Multisistem
Design: Gama Advanced
Clasă energetică: A+
Culoare: Negru
Inox antiamprenta: Nu
Material interior cuptor: SilverMatte
Tip inchidere usa: GentleClose
HomeMade Plus: Da
Eficiențâ
Volum cuptor: 71 l
Dimensiune maximă a tăvii de gătit: 1316 cm²
Comenzi
Comenzi: Electronice
Programator: DirectTouch ( full touchscreen)
Încălzire
Metodă de încălzire: Încălzitor inferior și superior
Metodă de încălzire: Încălzitor superior
Metodă de încălzire: Încălzitor inferior
Metodă de încălzire: Grill mic cu infraroșu
Metodă de încălzire: Incălzitor mare cu infraroșu
Metodă de încălzire: Încălzitor mare cu infraroșu și ventilator
Metodă de încălzire: Încălzitor inferior cu încălzitor circular și ventilator
Metodă de încălzire: Încălzitor circular
Metodă de încălzire: Încalzitor inferior și ventilator
Metodă de încălzire: FastPreheat
Metodă de încălzire: StayWarm
Metodă de încălzire: AquaClean
Metodă de încălzire: AutoRoast
Metodă de încălzire: Decongelare
Metodă de încălzire: Funție Eco
Caracteristici
Iluminare cuptor: În spate
Usa cuptor compactă: Suprafața de sticlă a ușii detașabilă
Încălzitor superior: Nu
Gatire pe mai multe niveluri: Da
PerfectGrill: Da
Echipamentul
Tip ghidaje cuptor: Ghidaj teescopic pe un nivel
Grill: Nu
Tavă: Tava adanca, Tava usor adanca
Grătar cuptor: 1 bucăți
Sondă de temperatură: Nu
Siguranță
Ușă: Uşă cuptor dublă şi compactă
Temperatură suprafaţă uşă: CompactDoor
Tip siguranta : Termoelectrica: Da
Ventilator: Răcire dinamică cuptor plus DC +
Curățarea
Accesorii ușor de curățat: Nu
Date tehnice
Consum energie (Ventilare): 0.691 kWh
Putere: 3.3 kW
Lăţime: 597 mm
Inaltime: 595 mm
Adâncimea produsului: 547 mm
Lațimea nișei de instalare max.: 568 mm
Lațimea nișei de instalare mix.: 560 mm
Înălțimea nișei de instalare max.: 600 mm
Înalțimea nișei de instalare mix.: 583 mm
Adâncimea nișei de instalare min.: 550 mm
Lățimea produsului împachetat: 635 mm
Înăltimea produsului împachetat: 660 mm
Adâmcimea produsului împachetat: 680 mm
Greutatea brută: 35.7 kg
Greutate netă: 33.7 kg
Putere: 220-240 V

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gorenje BO758A23BG de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gorenje BO758A23BG sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.