GoPRO Media Mod Carcasa Multimedia pentru HERO9 Black

499.00 lei (1 magazin)
Microfon directional incorporat Port 3.5mm pentru microfon extern HDMI Out Port pentru playback 2 x Cold Shoe Mounts Transforma-ti HERO9 Black intr-o centrala de productie cu ajutorul Media Mod montabil. Dispune de un incredibil microfon directional incorporat si un port de 3,5 mm pentru microfoanele dvs. externe preferate. Utilizati portul de iesire HDMI pentru o redare usoara pe televizor si doua suporturi cold shoe pentru a atasa lumini, microfoane sau ecrane LCD. ...

Descriere


GoPRO Media Mod Carcasa Multimedia pentru HERO9 Black

Microfon directional incorporat Port 3.5mm pentru microfon extern HDMI Out Port pentru playback 2 x Cold Shoe Mounts Transforma-ti HERO9 Black intr-o centrala de productie cu ajutorul Media Mod montabil. Dispune de un incredibil microfon directional incorporat si un port de 3,5 mm pentru microfoanele dvs. externe preferate. Utilizati portul de iesire HDMI pentru o redare usoara pe televizor si doua suporturi cold shoe pentru a atasa lumini, microfoane sau ecrane LCD.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul GoPRO Media Mod Carcasa Multimedia pentru HERO9 Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru GoPRO Media Mod Carcasa Multimedia pentru HERO9 Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.