GoPRO Karma QKWXX-015

6.899,99 lei (1 magazin)
GoPro Karma este mai mult decat o drona. Cu GoPro Karma puteti inregistra la calitate excelenta din perspective originale. Este compatibila cu Hero 5 Black, Hero 5 Session si Hero 4. Este usoara si compacta si o puteti lua cu dvs. oriunde si oricand. Karma este usor de folosit, fiind ideala pentru persoanele care isi cumpara pentru prima data o drona. GoPro Karma este o drona proiectata special pentru utilizatorii entuziasti, care vor sa se distreze inregistrand imagini si vi ...

Descriere


GoPRO Karma QKWXX-015

GoPro Karma este mai mult decat o drona. Cu GoPro Karma puteti inregistra la calitate excelenta din perspective originale. Este compatibila cu Hero 5 Black, Hero 5 Session si Hero 4.

Este usoara si compacta si o puteti lua cu dvs. oriunde si oricand. Karma este usor de folosit, fiind ideala pentru persoanele care isi cumpara pentru prima data o drona. GoPro Karma este o drona proiectata special pentru utilizatorii entuziasti, care vor sa se distreze inregistrand imagini si videoclipuri din perspective noi. Este, practic, un suport "zburator" pentru o camera de actiune GoPro. Are telecomanda cu ecran LCD touch-screen integrat (spre deosebire de alte drone de pe piata care se folosesc de un smartphone pentru comanda) si o serie de functii automate pentru decolare/ aterizare, "return-to-home" daca pierde conexiunea cu telecomanda sau ramane fara baterie, etc.

Are un sistem de prindere detasabil, pe care se poate monta o camera GoPro Hero 4 sau 5, sistem de prindere care are si rol de stabilizare pentru camera si care poate fi folosit si stand-alone, pentru a stabiliza imaginile trase din mana cu GoPro-ul. Drona este de fapt un "kit" compus din doua accesorii complementare camerei de actiune: drona in sine si stabilizatorul detasabil. Sistemul de stabilizare performant poate fi atasat in grip pentru a fi folosit in mana sau montat pe casca de bicicleta, pe bicicleta etc.

Cu o incarcare de 1 ora, poate zbura timp de aproximativ 20 de minute.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul GoPRO Karma QKWXX-015 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru GoPRO Karma QKWXX-015 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.