Google Accesoriu Boxa Home Mini Chalk

de la 219.00 lei
(2 magazine)
Accesoriu Boxa Google Home Mini Chalk Accesoriu Boxa Google Home Mini Chalk este un produs lansat de Google la data de 20.06.2018 Google Home Mini are asistentul Google incorporat. Deci, ori de cate ori aveti nevoie de ajutor, este alaturi de dvs. Google Home Mini functioneaza cu peste 1.000 de dispozitive inteligente de acasa de la peste 150 de branduri. Vreti cele mai recente informatii despre vreme, trafic, finante, sport si multe altele? Pur si simplu intrebati Gooogle Home ...

Descriere


Google Accesoriu Boxa Home Mini Chalk

Accesoriu Boxa Google Home Mini Chalk
Accesoriu Boxa Google Home Mini Chalk este un produs lansat de Google la data de 20.06.2018

Google Home Mini are asistentul Google incorporat. Deci, ori de cate ori aveti nevoie de ajutor, este alaturi de dvs. Google Home Mini functioneaza cu peste 1.000 de dispozitive inteligente de acasa de la peste 150 de branduri.

Vreti cele mai recente informatii despre vreme, trafic, finante, sport si multe altele? Pur si simplu intrebati Gooogle Home Mini.

Obtineti ajutor personalizat pentru programul dvs. zilnic, mementouri, apeluri, stiri si multe altele, ori de cate ori Google Home Mini va recunoaste vocea.

Utilizati vocea pentru a reda muzica pe Google Home Mini, pentru a asculta audiobook-uri sau pentru emisiuni live, filme si multe altele pe televizor prin intermediul Google Chromecast.

Caracteristici :
  • Greutate: 173 g
  • Dimensiune: 98 x 42cm
  • Varsta minima recomandata: 3 ani
Accesoriu Boxa Google Home Mini Chalk

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Google Accesoriu Boxa Home Mini Chalk de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Google Accesoriu Boxa Home Mini Chalk sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.