Goodyear UltraGrip Performance GEN-1 225/60 R17 103V

Goodyear UltraGrip Performance GEN-1 225/60 R17 103V
oferte de la
750.68 lei

(6 magazine)
Goodyear UltraGrip Performance GEN-1 Aderenţă excelentă şi performanţe ridicate de manevrabilitate în condiţii de iarnă Distanţă excelentă de frânare pe zăpadă Risc redus de acvaplanare Uzura benzii de rulare optimizată Distanţă excelentă de frânare pe zăpadă Beneficiaţi de distanţă mai scurtă de frânare atunci când contează cel mai mult - datorită tehnologiei SnowProtect de la Goodyear, pentru performanţă superioară pe ...

Descriere - Goodyear UltraGrip Performance GEN-1 225/60 R17 103V


Goodyear UltraGrip Performance GEN-1 Aderenţă excelentă şi performanţe ridicate de manevrabilitate în condiţii de iarnă

  • Distanţă excelentă de frânare pe zăpadă
  • Risc redus de acvaplanare
  • Uzura benzii de rulare optimizată

Distanţă excelentă de frânare pe zăpadă

Beneficiaţi de distanţă mai scurtă de frânare atunci când contează cel mai mult - datorită tehnologiei SnowProtect de la Goodyear, pentru performanţă superioară pe timpul iernii.

Risc redus de acvaplanare

Canelurile hidrodinamice elimină rapid apa de pe suprafaţa anvelopei - pentru a reduce riscul de acvaplanare şi a îmbunătăţi tracţiunea pe zăpadă topită.

Uzura benzii de rulare optimizată

Tehnologie pentru performanţa optimă a benzii de rulare pentru indicarea uzurii benzii de rulare optimizată.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Goodyear UltraGrip Performance GEN-1 225/60 R17 103V de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Goodyear UltraGrip Performance GEN-1 225/60 R17 103V sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.