GOLDSENSE Defender GLSB12DF

de la 1 739.90 lei (8 magazine)
Aparat aer conditionat Goldsense Defender cu o putere de 12000 BTU/h, filtru de carbon activ, functie de auto curatare, smart air flow, I FEEL,WiFi Ready, KIT DE MONTAJ INCLUS !   Aparatul atinge temperatura dorita intr-un timp foarte scurt de pana la 30 de secunde datorita variatiei frecventei de functionare a echipamentului. Cu o putere maxima de racire chiar si la 60 de grade celsius si putere maxima de incalzirea chiar si la -20 grade celsius.   Smart Air Fl ...

Descriere


GOLDSENSE Defender GLSB12DF

Aparat aer conditionat Goldsense Defender cu o putere de 12000 BTU/h, filtru de carbon activ, functie de auto curatare, smart air flow, I FEEL,WiFi Ready, KIT DE MONTAJ INCLUS !
 
Aparatul atinge temperatura dorita intr-un timp foarte scurt de pana la 30 de secunde datorita variatiei frecventei de functionare a echipamentului. Cu o putere maxima de racire chiar si la 60 de grade celsius si putere maxima de incalzirea chiar si la -20 grade celsius.
 
Smart Air Flow
 
Datorita designului special al flapsului debitul de aer este mai puternic si lung, creandu-se astfel efectul Coanda si sporind confortul utilizatorilor.
 
Functia de auto curatare se face prin cei 4 pasi ai vaporizatorului la o temperature de 56 grade celsius si reduce altfel cu pana la 93.18% bacteriile si mucegaiurile.
 
Tratament anti mucegai
 
Depunerile de mucegaiuri si alte bacterii in tavita de eliminare condens sunt indepartate prin functionarea scurta din timp a turbine unitatii interioare dupa oprirea celorlalte functii ale aparatului. Unitatea interioara ramana uscata si curate.

GLSB12DF

Caracteristici generale Capacitate de racire (BTU) 12000
Capacitate de incalzire (BTU) 12000
Clasa de energie racire A++
Clasa de energie incalzire A+
Specificatii tehnice Greutate unitate exterioara (kg) 22
Greutate unitate interioara (kg) 7.5
Dimensiuni unitate exterioara (mm) 712×276×459
Dimensiuni unitate interioara (mm) 777×250×201
Zgomot unitate exterioara (dB) 60
Zgomot unitate interioara (dB) 50
Agent de racire R32
Culoare Alb

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul GOLDSENSE Defender GLSB12DF de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru GOLDSENSE Defender GLSB12DF sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.