Goki Puzzle vertical Castelul

99.90 lei (1 magazin)
Aceasta jucarie poate fi descrisa ca un puzzle. Stivuieste piesele pe acest suport si vei realiza un castel plin de culoare. Piesele au dimensiuni, forme si culori diferite si sunt usor de apucat si de asezat pe axul de lemn. Setul include:  27 piese din lemn Dimensiune : 20 x 9,5 x 28 cm Jocul ajuta la dezvoltarea miscarilor fine si a preciziei, dezvolta capacitatea de asociere si potrivire, coordonarea ochi mana si identificarea relatiilor de marime. ...

Descriere


Goki Puzzle vertical Castelul

Aceasta jucarie poate fi descrisa ca un puzzle. Stivuieste piesele pe acest suport si vei realiza un castel plin de culoare.

Piesele au dimensiuni, forme si culori diferite si sunt usor de apucat si de asezat pe axul de lemn.

Setul include: 27 piese din lemn
Dimensiune: 20 x 9,5 x 28 cm

Jocul ajuta la dezvoltarea miscarilor fine si a preciziei, dezvolta capacitatea de asociere si potrivire, coordonarea ochi mana si identificarea relatiilor de marime.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Goki Puzzle vertical Castelul de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Goki Puzzle vertical Castelul sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.