Goki Puzzle Lemn Cu Autocorectie Invata Numerele

de la 74.02 lei (5 magazine)
Puzzle Lemn Cu Autocorectie Invata Numerele Descriere: Puzzle Lemn Cu Autocorectie Invata Numerele Puzzle lemn cu autocorectie invata NumereleSet de 10  puzzle din cate 3 piese fiecare pentru invatarea numerelor si a numararii.Fiecare pereche are inscris unul dintre numerele de la 1 la 10 si un numar corespunzator de obiecte usor de numarat.Puzzle-urile sunt de tip auto-corect, deoarece taieturile imbinarilor permit doar potrivirea pieselor care corespund, astfel incat cop ...

Descriere


Goki Puzzle Lemn Cu Autocorectie Invata Numerele

Puzzle Lemn Cu Autocorectie Invata Numerele

Descriere:

Puzzle Lemn Cu Autocorectie Invata Numerele Puzzle lemn cu autocorectie invata NumereleSet de 10  puzzle din cate 3 piese fiecare pentru invatarea numerelor si a numararii.Fiecare pereche are inscris unul dintre numerele de la 1 la 10 si un numar corespunzator de obiecte usor de numarat.Puzzle-urile sunt de tip auto-corect, deoarece taieturile imbinarilor permit doar potrivirea pieselor care corespund, astfel incat copilul se poate juca si invata chiar si singur.Dimensiuni: 18 x 7.5 cmMaterial: lemnNr piese: 30Puzzle-urile dezvolta abilitatile de asociere si potrivire, identificarea relatiilor de marime, spiritul de observatie, miscarile fine, precizia, coordonarea ochi-mana, perspicacitatea, rabdarea si capacitatea de a finaliza un proiect.
Puzzle Lemn Cu Autocorectie Invata Numerele

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Goki Puzzle Lemn Cu Autocorectie Invata Numerele de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Goki Puzzle Lemn Cu Autocorectie Invata Numerele sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.