Godox X1T-S - transmitator radio TTL 1/8000s pentru Sony

279.99 lei
(1 magazin)
Godox X1T-S este un transmitator dedicat sistemului Godox X1, fiind destinat aparatelor foto Sony cu patina Multi Interface. Acesta va permite sa controlati un blitz, de la distanta, beneficiind in acelasi timp si de functiile TTL.Transmitatorul dispune de un monitor LCD monocrom, cu iluminare ce va furnizeaza informatii despre parametrii de functionare pentru fiecare grup de blitz-uri in parte.Sitemul Godox X1 functioneaza cu aparatele foto Sony TTL, comunicarea intre blitz si aparat ...

Descriere


Godox X1T-S - transmitator radio TTL 1/8000s pentru Sony

Godox X1T-S este un transmitator dedicat sistemului Godox X1, fiind destinat aparatelor foto Sony cu patina Multi Interface. Acesta va permite sa controlati un blitz, de la distanta, beneficiind in acelasi timp si de functiile TTL.Transmitatorul dispune de un monitor LCD monocrom, cu iluminare ce va furnizeaza informatii despre parametrii de functionare pentru fiecare grup de blitz-uri in parte.Sitemul Godox X1 functioneaza cu aparatele foto Sony TTL, comunicarea intre blitz si aparat realizandu-se radio, pe o frecventa de 2.4GHz, permitan o sincronizare a blitz-uli de pana 1/8000s.X1 dispune de 32 canale si poate gestiona 5 grupuri de blitz-uri. De asemenea, Godox X1T dispune de lampa de asitenta a focusului, ajutandu-va sa faceti clarul si in conditii de iluminare slaba.Transmitatorul , functioneaza cu 2 batarii / acumulatori AA ( R6) .

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Godox X1T-S - transmitator radio TTL 1/8000s pentru Sony de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Godox X1T-S - transmitator radio TTL 1/8000s pentru Sony sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.