Godox Ving V860IIO - Kit blit + acumulator pentru Olympus/ Panasonic

899.90 lei (1 magazin)
Kit format din blitul Ving V860IIO TTL si acumulatorul Li-Ion pentru acesta, compatibil cu aparatele foto Olympus/ Panasonic. Dispune de sistem wireless X Godox 2.4GHz, care ofera functionalitate master si slave TTL. Poate fi inclinat si rotit 180 de grade si ofera functii avansate precum high-speed sync, compensare expunere, 1st and 2nd curtain sync etc. Aveti la dispozitie 32 de canale si 3 grupuri. Compatibil cu transmitatoarele Godox din seria X. Numarul de ghid de 60 m la ISO 100 ...

Descriere


Godox Ving V860IIO - Kit blit + acumulator pentru Olympus/ Panasonic

Kit format din blitul Ving V860IIO TTL si acumulatorul Li-Ion pentru acesta, compatibil cu aparatele foto Olympus/ Panasonic. Dispune de sistem wireless X Godox 2.4GHz, care ofera functionalitate master si slave TTL. Poate fi inclinat si rotit 180 de grade si ofera functii avansate precum high-speed sync, compensare expunere, 1st and 2nd curtain sync etc. Aveti la dispozitie 32 de canale si 3 grupuri. Compatibil cu transmitatoarele Godox din seria X. Numarul de ghid de 60 m la ISO 100 si 200 mm asigura o iluminare buna, iar aria de zoom de 20-200 mm (wide-angle panel 14 mm) asigura compatibilitatea cu majoritatea obiectivelor si tipurilor de fotografie.Acumulatorul de 2000mAh ofera o viteza de reciclare de pana la 1.5 secunde si o autonomie de aproximativ 650 de declansari.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Godox Ving V860IIO - Kit blit + acumulator pentru Olympus/ Panasonic de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Godox Ving V860IIO - Kit blit + acumulator pentru Olympus/ Panasonic sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.