Godox V860S II kit blitz 2.4G Wireless TTL pentru Sony

799,99 lei (1 magazin)
Godox V860S II este un blitz pe patina foarte performant, dedicat aparatelor foto Sony cu un sistem de masurare tip TTL II. Acest blit este deopotriva puternic si usor de utilizat, avand un numarul director 60 si numeroase dotari si functii avansate: mufa PC-sync, functii master si slave, HSS (high speed sync), compensarea expunerii, bracketing, flash exposure lock, rear curtain sync, modeling flash. Toate acestea recomanda acest blitz pentru o gama foarte larga de aplicatii fotografi ...

Descriere


Godox V860S II kit blitz 2.4G Wireless TTL pentru Sony

Godox V860S II este un blitz pe patina foarte performant, dedicat aparatelor foto Sony cu un sistem de masurare tip TTL II. Acest blit este deopotriva puternic si usor de utilizat, avand un numarul director 60 si numeroase dotari si functii avansate: mufa PC-sync, functii master si slave, HSS (high speed sync), compensarea expunerii, bracketing, flash exposure lock, rear curtain sync, modeling flash. Toate acestea recomanda acest blitz pentru o gama foarte larga de aplicatii fotografice, de la fotografia de eveniment sau fotoreportaj pana la fotografia de studio de tip strobist.Functia HSS (high speed sync) permite expuneri extrem de scurte, de pana la 1/8000 sec, inghetand astfel si cele mai dinamice scene.Acumulatorul de tip litiu-ion 2000mAh asigura o autonomie de 650 de declansari la putere maxima si o reincarcare rapida, de numai 2-4 secunde. Sistemul de protectie la supraincalzire prmite declasarea in rafala a cel putin 30 de flash-uri la putere maxima.Godox V860C II dispune de receptor pe 2.4 Ghz integrat si poate fi folosit cu sistemele de transmitatoare de la Godox.Specificatii:• Numar director 58 (m ISO100 @ 105mm)• Expunere: ETTL II / manual , multi (Stroboscopic)• Slave optic: cu sau fara preflash (S1/S2)• Trepte de putere: 1/1 - 1/128 in 1/3 pasi• Temperatura de culoare: 5600±200K• Cap cu zoom acoperind echivalentul unui obiectiv 20-200mm , 14mm cu panoul de difuzie• Cap pivotant pe doua axe 0 - 360° in plan orizontal si -7° to 90° in plan vertical• Conector: 2.5mm sync jack.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Godox V860S II kit blitz 2.4G Wireless TTL pentru Sony de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Godox V860S II kit blitz 2.4G Wireless TTL pentru Sony sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.