Godox Flashlight Holder E - suport blitz

79.99 lei
(1 magazin)
Suportul de blitz Godox Flashlight Holder E este o menghina ce permite montarea blitzurilor cu patina pe staiv sau trepied.Dispune de filet 3/8\" precum si de adaptor pentru filet 1/4\", permitant atasarea menghinei pe trepiedele si stativele ce dispun atat de surub 1/4\" precum si 3/8\".Suportul este dintr-un material puternic si durabil, are patina calda si un loc pentru a introduce o umbrela. ...

Descriere


Godox Flashlight Holder E - suport blitz

Suportul de blitz Godox Flashlight Holder E este o menghina ce permite montarea blitzurilor cu patina pe staiv sau trepied.Dispune de filet 3/8\" precum si de adaptor pentru filet 1/4\", permitant atasarea menghinei pe trepiedele si stativele ce dispun atat de surub 1/4\" precum si 3/8\".Suportul este dintr-un material puternic si durabil, are patina calda si un loc pentru a introduce o umbrela.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Godox Flashlight Holder E - suport blitz de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Godox Flashlight Holder E - suport blitz sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.