Godox AD200PRO

de la 1.599,99 lei (2 magazine)
Godox AD200Pro este un blit cu o putere de 200W, compatibil TTL si HSS, ce are un receptor radio Godox 2.4GHz X-system incorporat.Blit-ul are o dimensiune compacta si nu are patina calda. Acesta se poate monta pe un trepied printr-un filet a 1/4″ 20 pe ambele parti, permitand atat o orientare verticala, cat si orizontala.AD200Pro are capete interschimbabile, oferind optiunea de a folosi doar becul sau un cap speedlite dedicat.Pt. declansarea acestui blitz, este necesara achizitionare ...

Descriere


Godox AD200PRO

Godox AD200Pro este un blit cu o putere de 200W, compatibil TTL si HSS, ce are un receptor radio Godox 2.4GHz X-system incorporat.Blit-ul are o dimensiune compacta si nu are patina calda. Acesta se poate monta pe un trepied printr-un filet a 1/4″ 20 pe ambele parti, permitand atat o orientare verticala, cat si orizontala.AD200Pro are capete interschimbabile, oferind optiunea de a folosi doar becul sau un cap speedlite dedicat.Pt. declansarea acestui blitz, este necesara achizitionarea unui transmiter TTL (nu este inclus in pachet)Godox X1T-C - transmitator radio TTL 1/8000s pentru CanonGodox X1T-N - transmitator radio TTL 1/8000s pentru NikonGodox X1T-S - transmitator radio TTL 1/8000s pentru Sony*Specificatiile produsului la momentul lansarii pot fi diferite de cele afisate momentan.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Godox AD200PRO de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Godox AD200PRO sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.