Godan Butelie Heliu 30 Baloane HG-BJ30

170.00 lei
(1 magazin)
Butelie heliu pentru umflat baloane, 0.21mc este alegerea perfecta pentru a umfla baloane din latex sau din folie in locatia ta. Butelia cu heliu este portabila si usor de transportat ( 5 kg) , fie ca organizezi o petrecere acasa, in sali de spectacole sau la iarba verde. Butelia de unica folosinta cu Heliu este sigura in exploatare datorita faptului ca heliul nu este inflamabil sau toxic si are un volum de 0.21 mc de heliu. Poti folosi aceasta butelie cu heliu pentru a umfla baloane d ...

Descriere


Godan Butelie Heliu 30 Baloane HG-BJ30

Butelie heliu pentru umflat baloane, 0.21mc este alegerea perfecta pentru a umfla baloane din latex sau din folie in locatia ta. Butelia cu heliu este portabila si usor de transportat ( 5 kg) , fie ca organizezi o petrecere acasa, in sali de spectacole sau la iarba verde. Butelia de unica folosinta cu Heliu este sigura in exploatare datorita faptului ca heliul nu este inflamabil sau toxic si are un volum de 0.21 mc de heliu. Poti folosi aceasta butelie cu heliu pentru a umfla baloane din latex sau din folie. Din volumul de heliu inclus in butelia de unica folosinta (0.21 mc) se pot umfla aproximativ 30 de baloane de 23 cm. Numarul de baloane umflate depinde de tipul modelul dimensiunea balonului. Cu cat sunt mai mari baloanele, cu atat numarul de baloane umflate este mai mic Pentru a calcula cu exactitate necesarul de heliu pentru umflarea baloanelor dvs. Puteti sa folositi un calculator online pentru calcularea heliului. INSTRUCTIUNI PENTRU UMFLAREA BALOANELOR CU HELIU Scoate butelia din cutie Rupeti sigiliul de plastic Deschideti robinetul buteliei in sensul invers acelor de ceasornic Fixati balonul pe valva, tineti strans pentru a nu pierde heliu si inclinati intr-o parte valva pentru a elibera heliu in interiorul balonului; Cand ati terminat de umflat balonul, inclinati valva in pozitia inititala pentru a opri eliberarea heliului. Scoateti balonul de pe valva neagra si faceti imediat un nod (in cazul baloanelor din latex). Baloanele din folie au valva cu autosigiliu Apasati usor pe reductor pana ajunge balonul la o forma ovala Dupa ce ati terminat de umflat baloanele, inchideti robinetul Va recomandam sa umflati baloanele cu 1-2 ore inaintea inceperii evenimentului. ATENTIE! Butelie de unica folosina. A NU SE REUMPLE. Nu inhalati heliu. Nu introduceti valva in gura sau in nas. Nu utilizati in incaperi inchise. Tineti departe de foc, surse de caldura sau orice alte materiale inflamabile. Protejati impotriva oricaror deteriorari mecanice sau surse de caldura. Incalzirea cilindrului poate cauza cresterea imediata a presiunii care poate conduce la deteriorarea buteliei sau chiar explozia. Nu depozitati in spatii cu umiditate ridicata. Depozitati in pozitie verticala - nu depozitati cu valva in jos. Nu lasati la indemana copiilor. Nu lasati la indemana persoanelor sub 18 ani. Utilizarea de catre persoane sub influenta alcoolului este interzisa. Cititi cu atentie instructiunile de operare. Pastrati instructiunile in ambalaj pentru viitoare utilizari.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Godan Butelie Heliu 30 Baloane HG-BJ30 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Godan Butelie Heliu 30 Baloane HG-BJ30 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.