Gobe Panou solar cu 10 tuburi - apa calda menajera cu rezervor nepresurizat 100 litri

1 239.99 lei
(1 magazin)
Colectorul solar de apă prepară apă caldă pe baza principiului de termosifon. Captarea radiaţiei solare, transformarea în energie termică şi încălzirea apei se realizează în tuburile vidate, care sunt caracterizate prin putere de captare mare şi pierderi scăzute de căldură.Din cauza diferenţei de densitate între apa rece şi cea caldă, în colector solar se realizează un circuit de jos în sus, prin care masa de apa caldă încălzită în tuburile vidate este înlo ...

Descriere


Gobe Panou solar cu 10 tuburi - apa calda menajera cu rezervor nepresurizat 100 litri

Colectorul solar de apă prepară apă caldă pe baza principiului de termosifon. Captarea radiaţiei solare, transformarea în energie termică şi încălzirea apei se realizează în tuburile vidate, care sunt caracterizate prin putere de captare mare şi pierderi scăzute de căldură.

Din cauza diferenţei de densitate între apa rece şi cea caldă, în colector solar se realizează un circuit de jos în sus, prin care masa de apa caldă încălzită în tuburile vidate este înlocuită cu o masă echivalentă de apă rece. Astfel în rezervorul de apă, care se situează deasura tuburilor, se acumulează apă caldă.

Datorită eficienţei de captare a tuburilor vidate, colectorul solar poate acoperi necesarul de apă caldă, în perioada martie-octombrie, într-o proporţie de 70-80%, fără a utiliza energie electrică.

Suportul pentru acoperiş terasa este inclusă.

Avantaje

  • nu necesită curent electric
  • suport din oțel vopsit în câmp electrostatic
  • încălzirea apei pe baza fenomenului de termosifonare
  • rezervor interior din oțel inoxidabil
  • izolație rezervor din spumă poliuretanică de înaltă desitate
  • prevăzut cu rezervor de rupere a presiunii cu flotor

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gobe Panou solar cu 10 tuburi - apa calda menajera cu rezervor nepresurizat 100 litri de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gobe Panou solar cu 10 tuburi - apa calda menajera cu rezervor nepresurizat 100 litri sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.