Gobe Contor de apa rece multijet cu mecanism umed, 6/4", R160, exterior

de la 419.99 lei (2 magazine)
Contoare pentru camine de bransament de tip MJ-WDC (Multi Jet Wet Type Water Meter) Sunt contoare multijet robuste, clasa 2, destinate pentru camine de bransament individuale posibil inundabile cu mecanism umed cu transmitere directa a miscarii de la axul turbinei la mecanismul integrator-indicator. Contorul este insensibil la influente de natura magnetica, la regimul de curgere si prezinta performante hidraulice excelente. Este potrivit pentru domeniul rezidential, dar si pentru cel ...

Descriere


Gobe Contor de apa rece multijet cu mecanism umed, 6/4, R160, exterior

Contoare pentru camine de bransament de tip MJ-WDC (Multi Jet Wet Type Water Meter)
Sunt contoare multijet robuste, clasa 2, destinate pentru camine de bransament individuale posibil inundabile cu mecanism umed cu transmitere directa a miscarii de la axul turbinei la mecanismul integrator-indicator. Contorul este insensibil la influente de natura magnetica, la regimul de curgere si prezinta performante hidraulice excelente. Este potrivit pentru domeniul rezidential, dar si pentru cel industrial. In cazul acestui tip de contor, apa trece prin niste orificii, fapt care creeaza mai multe jeturi simetrice, cu rolul de a pastra echilibrul turbinei.
Contoarele sunt fabricate din materiale rezistente, care reduc riscurile de aparitie a coroziunii sau sedimentarii, garantand o durata mare de viata.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gobe Contor de apa rece multijet cu mecanism umed, 6/4, R160, exterior de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gobe Contor de apa rece multijet cu mecanism umed, 6/4, R160, exterior sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.