Gobe Contor de apa rece multijet cu mecanism umed, 3/4", R80, exterior

94.99 lei (1 magazin)
Contoarele de apa pentru bransamente tip MJ-WDC sunt fabricate in conformitate cu reglementarile Directivei 2004/22/EC a Parlamentului si al Consiliului European, privind mijloacele de masurare. Sunt contoare multijet cu mecanism umed, adica cadranul este inundat de apa. Caracteristici: Transmisie mecanica Integrator umed cu 5 tamburi cifrati si 4 cadrane cu ac indicator Filtru intern Filtru pe intrare Corp din fonta Indicatii de montaj: - Contorul trebuie montat in ...

Descriere


Gobe Contor de apa rece multijet cu mecanism umed, 3/4, R80, exterior

Contoarele de apa pentru bransamente tip MJ-WDC sunt fabricate in conformitate cu reglementarile Directivei 2004/22/EC a Parlamentului si al Consiliului European, privind mijloacele de masurare. Sunt contoare multijet cu mecanism umed, adica cadranul este inundat de apa.

Caracteristici:

  • Transmisie mecanica
  • Integrator umed cu 5 tamburi cifrati si 4 cadrane cu ac indicator
  • Filtru intern
  • Filtru pe intrare
  • Corp din fonta
Indicatii de montaj:
- Contorul trebuie montat in pozitie orizontala, avand cadranul orientat in sus.
- Pentru protejarea mecanismului este necesara montarea pe conducta amonte a unui filtru de impuritati.
- Trebuie respectat sensul de curgere a apei, indicat pe contor.
- Este obligatorie spalarea cu jet de apa a aluviunilor, impuritatilor, care pot determina deteriorari ale contorului sau reducerea debitului de apa.
- Pentru asigurarea protectiei impotriva curgerii inverse a apei si a suprasolicitarii termice a contoarelor montate in instalatiile de alimentare cu apa calda sau rece a bateriilor de amestec, pe racordul amonte se recomanda montarea unei supape antiretur.
- Pentru asigurarea demontarii facile, in aval si amonte de contor terbuie instalate robinete de trecere.
- In timpul functionarii, contoarele trebuie sa fie pline cu apa in mod constant.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gobe Contor de apa rece multijet cu mecanism umed, 3/4, R80, exterior de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gobe Contor de apa rece multijet cu mecanism umed, 3/4, R80, exterior sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.