Glory Masina de numarat si verificat bancnote GFB-800 UV/IR

4 224.39 lei
(1 magazin)
Echipamentele de numarat bancnote GLORY s-au impus in ultimii ani pe piata romaneasca printr-o fiabilitate remarcabila, fapt ce a convins majoritatea bancilor autohtone sa achizitioneze aceste echipamente. • Capacitate de procesare mare Echipamentele sunt proiectate pentru mod de lucru intensiv, clasa ”heavy-duty”. Timpul efectiv de functionare fara interventii service si durata mare de viata a echipamentului conduc la o amortizare rapida si la o exploatare indelungata (minim 7 a ...

Descriere - Glory Masina de numarat si verificat bancnote GFB-800 UV/IR


Echipamentele de numarat bancnote GLORY s-au impus in ultimii ani pe piata romaneasca printr-o fiabilitate remarcabila, fapt ce a convins majoritatea bancilor autohtone sa achizitioneze aceste echipamente.
• Capacitate de procesare mare Echipamentele sunt proiectate pentru mod de lucru intensiv, clasa ”heavy-duty”. Timpul efectiv de functionare fara interventii service si durata mare de viata a echipamentului conduc la o amortizare rapida si la o exploatare indelungata (minim 7 ani in cazul unei intretineri corespunzatoare!).
• Viteza de numarare Viteza maxima de numarare este de 1.800 bancnote pe minut. Aceasta viteza se poate reduce la 1.500, 1.000 sau 500 bancnote pe minut, viteza de numarare setata fiind afisata pe display.
• Numarare bancnote hartie si plastic Datorita senzorilor de transparenta/densitate, reglarea echipamentului se face automat, in functie de caracteristicile primelor 2-3 bancnote, nefiind necesara ajustarea manuala ca in cazul echipamentelor cu palpator mecanic. Gradul de uzura sau murdarire al bancnotelor nu influenteaza functionarea senzorilor de transparenta.
• Detectie bancnote duble Sistemul de antrenare prin frictiune, prin intermediului dispozitivului de prevenire a dublei alimentari (double feed prevention system) elimina posibilitatea acceptarii bancnotelor duble. In caz de detectie a unei erori, masina se opreste si se afiseaza foarte clar tipul erorii intalnite pe afisajul cu LED-uri, respectiv ED (error double) pentru bancnote lipite, EH (error half) pentru jumatati de bancnote, EC (error chain) pentru bancnote inlantuite, etc.
• Detectie bancnote false RON Echipamentul Glory GFB-800 UV/IR poate verifica bancnotele RON cu ajutorul dispozitivului ultraviolet si infrarosu integrat.
• Functie de start automat sau manual Echipamentul permite numararea in mod automat, la asezarea bancnotelor in buzunarul de numarare, sau manual, prin apasarea butonului RESTART.
Caracteristici tehnice: – Sistemul de alimentare cu rola de frictiune; – Viteza de numarare: 1.800, 1.500, 1.000, 500 bancnote/ minut; – Dimensiunea teancurilor pentru seria de masini de numarat bancnote GLORY este presetata automat (10, 20, 25, 50, 100 buc.) sau manual (intre 1 si 999); – Dimensiuni acceptate pentru acest model de masini de numarat bancnote GLORY : latime: 50 – 85 mm; lungime: 110 – 180 mm; – Capacitatea mag. de alimentare a acestor masini de numarat bancnote GLORY este de 300 bancnote; – Capacitatea stivei de iesire la masinile de numarat bancnote GLORY : 200 bancnote; – Verificare dimensionala a bancnotei pe cota scurta, si anume pe latime; – Dimensiuni: 275 x 230 x 235 mm – Greutate: 6 Kg – Alimentare: AC 220-240V/50-60Hz – Tara producatoare: JAPONIA.
Toate modelele de masini de numarat GLORY permit numararea bancnotelor, atat a celor din hartie cat si a celor din plastic, indiferent de gradul de uzura sau de murdarire. Inaltime: 235 mm Latime: 275 mm Adancime: 230 mm Greutate: 5.5 kg Culoare: Alb Viteza numarare: 1800 bancnote/min Capacitate alimentare: 300 bancnote Capacitate iesire: 200 bancnote Verificare falsuri: RON Efectuare monetar: Nu Garantie: 12 luni

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Glory Masina de numarat si verificat bancnote GFB-800 UV/IR de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Glory Masina de numarat si verificat bancnote GFB-800 UV/IR sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.