Gioteck Hex Camo Silicone Skin XBOX SERIES X

78.85 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului:   Gioteck Hex Camo Silicone Skin - XBOX SERIES X Pielea din silicon Camo oferă protecție durabilă de înaltă calitate pentru controlerul dvs. Designul elegant al camuflajului oferă atât protecție împotriva uzurii zilnice, cât și aderență suplimentară pentru un control superior al jocului. Simplu de montat și ușor de îndepărtat, pielea din silicon Camo va prelungi durata de viață a controlerului, &ic ...

Descriere


Gioteck Hex Camo Silicone Skin XBOX SERIES X

Descrierea Produsului:

 

Gioteck Hex Camo Silicone Skin - XBOX SERIES XPielea din silicon Camo oferă protecție durabilă de înaltă calitate pentru controlerul dvs.

Designul elegant al camuflajului oferă atât protecție împotriva uzurii zilnice, cât și aderență suplimentară pentru un control superior al jocului.

Simplu de montat și ușor de îndepărtat, pielea din silicon Camo va prelungi durata de viață a controlerului, îmbunătățind în același timp experiența de joc.

Caracteristici :
- Precise Fit - Protejează controlerul împotriva uzurii.
- Grips și confort îmbunătățite - Ergonomic îmbunătățind controlul în joc.
- Action boost - Oferă precizie maximă.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gioteck Hex Camo Silicone Skin XBOX SERIES X de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gioteck Hex Camo Silicone Skin XBOX SERIES X sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.