Gioteck Casti Gaming Xh 40 Wired Stereo

de la 80.02 lei
(2 magazine)
Casti Gaming Gioteck Xh 40 Wired Stereo Casti Gaming Gioteck XH 40 Wired Stereo este un produs lansat de Gioteck la data de 14.03.2019 Casti usoare prin cablu. Calitate ridicata si claritate a jocului si sunet de chat. Comenzi integrate pentru acces rapid la volum si la amortizorul de zgomot. Suport pentru microfon reglabil pentru transmisie clara a vocii. Suport pentru cap si casti pentru confort maxim. Compatibil cu dispozitive PS4, Xbox One, PC, Mac si dispozitive mobile ...

Descriere


Gioteck Casti Gaming Xh 40 Wired Stereo

Casti Gaming Gioteck Xh 40 Wired Stereo
Casti Gaming Gioteck XH 40 Wired Stereo este un produs lansat de Gioteck la data de 14.03.2019

Casti usoare prin cablu. Calitate ridicata si claritate a jocului si sunet de chat.

Comenzi integrate pentru acces rapid la volum si la amortizorul de zgomot. Suport pentru microfon reglabil pentru transmisie clara a vocii. Suport pentru cap si casti pentru confort maxim.

Compatibil cu dispozitive PS4, Xbox One, PC, Mac si dispozitive mobile (PC-urile au nevoie de o priza de intrare si iesire combinata).

Caracteristici :
  • Greutate: 28 g
  • Dimensiune: 19 x 20 x 10 cm
  • Varsta minima recomandata: 3 ani
Casti Gaming Gioteck Xh 40 Wired Stereo

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gioteck Casti Gaming Xh 40 Wired Stereo de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gioteck Casti Gaming Xh 40 Wired Stereo sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.