Gioteck Casti Gaming Tx 40 White

142.90 lei (1 magazin)
Casti Gaming Gioteck Tx 40 White Casti Gaming Gioteck TX 40 White este un produs lansat de Gioteck la data de 25.01.2019 Un an in design, detaliu, cercetare si dezvoltare, TX Range raspunde in mod specific cerintelor pentru noua generatie de console si gameri in viata, gama ofera caracteristici, calitate si design. Pe canapea sau in miscare ... Noul TX-40 ofera un design robust, care cuprinde otel real si polipropilena, producand o banda de banda usoara, flexibila si c ...

Descriere


Gioteck Casti Gaming Tx 40 White

Casti Gaming Gioteck Tx 40 White
Casti Gaming Gioteck TX 40 White este un produs lansat de Gioteck la data de 25.01.2019

Un an in design, detaliu, cercetare si dezvoltare, TX Range raspunde in mod specific cerintelor pentru noua generatie de console si gameri in viata, gama ofera caracteristici, calitate si design.

Pe canapea sau in miscare ... Noul TX-40 ofera un design robust, care cuprinde otel real si polipropilena, producand o banda de banda usoara, flexibila si confortabila.

Caracteristici :
  • Greutate: produs licentiat
  • Varsta minima recomandata: 3 ani
Casti Gaming Gioteck Tx 40 White

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gioteck Casti Gaming Tx 40 White de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gioteck Casti Gaming Tx 40 White sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.