Gioteck Casca Tx-1 Tactical

57.16 lei
(1 magazin)
Casca Gioteck Tx-1 Tactical Xbox One Ps4 Casca Gioteck TX-1 Tactical Xbox One PS4 este un produs lansat de Gioteck la data de 14.08.2016 Setul cu casca TX-1 Tactical Comms a fost conceput exclusiv pentru gaming si jucatori. Design ultra-usor, foarte confortabil, care se afla pe ureche. Audio-ul de calitate audio si microfonul omni direct, impreuna cu 3 seturi personalizate de decalcomenzi Camo completeaza experienta "Come Get Some", oferita de Gioteck. Simplu Plug & P ...

Descriere


Gioteck Casca Tx-1 Tactical

Casca Gioteck Tx-1 Tactical Xbox One Ps4

Casca Gioteck TX-1 Tactical Xbox One PS4 este un produs lansat de Gioteck la data de 14.08.2016

Setul cu casca TX-1 Tactical Comms a fost conceput exclusiv pentru gaming si jucatori. Design ultra-usor, foarte confortabil, care se afla pe ureche.

Audio-ul de calitate audio si microfonul omni direct, impreuna cu 3 seturi personalizate de decalcomenzi Camo completeaza experienta "Come Get Some", oferita de Gioteck.

Simplu Plug & Play cu un cablu plat, usor de insurubat, direct la controlerul dvs., cu controale intuitive de volum in linie si functia de mutare instantanee.

Controlerele XBOX ONE fara portul castii necesita adaptorul pentru casti Microsoft

Caracteristici produs:
  • Greutate: 31.8 g
  • Dimensiune: 6.2 x 13.9 x 19.3 cm 
  • Varsta minima recomandata: 3 ani
 

Casca Gioteck Tx-1 Tactical Xbox One Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gioteck Casca Tx-1 Tactical de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gioteck Casca Tx-1 Tactical sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.