Gioteck Adaptor Tx-Viper

49.54 lei
(1 magazin)
Adaptor Gioteck Tx-Viper Xbox One Adaptor Gioteck TX-Viper Xbox One este un produs lansat de Gioteck la data de 14.07.2015 Este un accesoriu robust, capete cablului conector detasabil si puternici TX-Viper. Are rolul de a pastrarea controlerului si a consolei in siguranta. Are o lungime totala de 2 metri. Cablu de anti-incurcare din metal. TX-Viper este robust, durabil si cu o lungime totala de 2 metri. Acesta nu se va incurca in conditii normale de utilizar ...

Descriere


Gioteck Adaptor Tx-Viper

Adaptor Gioteck Tx-Viper Xbox One

Adaptor Gioteck TX-Viper Xbox One este un produs lansat de Gioteck la data de 14.07.2015

Este un accesoriu robust, capete cablului conector detasabil si puternici TX-Viper. Are rolul de a pastrarea controlerului si a consolei in siguranta. Are o lungime totala de 2 metri. Cablu de anti-incurcare din metal.

TX-Viper este robust, durabil si cu o lungime totala de 2 metri.
Acesta nu se va incurca in conditii normale de utilizare si nu va scadea, dar se va rupe atunci cand este necesar, daca cineva va avea o calatorie mica: Deci, nu mai sunt controlorii care zboara din maini!

Acest cablu este construit pentru a dura si garantia no-quible este la doar un clic distanta.

Caracteristici produs:
  • Greutate: 77.1 g
  • Dimensiune: 4,5 x 13,6 x 18,8 cm
  • Varsta minima recomandata: 3 ani
  • Compatibil: PS4
 

Adaptor Gioteck Tx-Viper Xbox One

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gioteck Adaptor Tx-Viper de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gioteck Adaptor Tx-Viper sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.