Giorgio Armani Sí - EDP 2 ml - eșantion cu pulverizator

16,00 lei (1 magazin)
Parfumul Sí de la Armani prezinta o femeie deschisă, care spune da vieții, iubirii, puterii, visării, și libertății, exact ca și reprezentanta principală a acestui parfum unic, Cate Blanchett. „Sì este omagiul meu pentru feminității moderne,un amestec irezistibil de farmec, putere și independență a sufletului“, spune despre acest parfum Giorgio Armani. Regizoarea Anne Fontaine, care a preluat conducerea campaniei a spus despre parfum: „Când simt Sí, mi se pare ca ...

Descriere


Giorgio Armani Sí - EDP 2 ml - eșantion cu pulverizator

Parfumul Sí de la Armani prezinta o femeie deschisă, care spune da vieții, iubirii, puterii, visării, și libertății, exact ca și reprezentanta principală a acestui parfum unic, Cate Blanchett. „Sì este omagiul meu pentru feminității moderne,un amestec irezistibil de farmec, putere și independență a sufletului“, spune despre acest parfum Giorgio Armani. Regizoarea Anne Fontaine, care a preluat conducerea campaniei a spus despre parfum: „Când simt Sí, mi se pare ca o prezență, o personalitate care s-a eliberat a aderat la piele. Este foarte senzual. 'Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2013.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Giorgio Armani Sí - EDP 2 ml - eșantion cu pulverizator de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Giorgio Armani Sí - EDP 2 ml - eșantion cu pulverizator sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.