Giorgio Armani Acqua Di Gioia - EDP 2 ml - eșantion cu pulverizator

15.00 lei (1 magazin)
Acqua Di Gioia este o sărbătoare a femeilor și a naturii. Se invită la o evadare plină de bucurie, care trezește toate simțurile. Inspirația atrage din insulele îndepărtate, unde Giorgio Armani este mândru să pompeze energie nouă și unde surful și ploaia se formează împreună, care evocă cel mai profund spirit de natură luxuriantă și fertilă. În acest miros, elementele pământești puternice unesc și creează ideea unei femei puternice, pașnice și libere, car ...

Descriere


Giorgio Armani Acqua Di Gioia - EDP 2 ml - eșantion cu pulverizator

Acqua Di Gioia este o sărbătoare a femeilor și a naturii. Se invită la o evadare plină de bucurie, care trezește toate simțurile. Inspirația atrage din insulele îndepărtate, unde Giorgio Armani este mândru să pompeze energie nouă și unde surful și ploaia se formează împreună, care evocă cel mai profund spirit de natură luxuriantă și fertilă. În acest miros, elementele pământești puternice unesc și creează ideea unei femei puternice, pașnice și libere, care trăiește în perfectă armonie cu natura mamei.A fost lansat în 2010.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Giorgio Armani Acqua Di Gioia - EDP 2 ml - eșantion cu pulverizator de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Giorgio Armani Acqua Di Gioia - EDP 2 ml - eșantion cu pulverizator sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.