Gillette Aparat de ras Venus 3, 4 buc

Aparat ele de ras de unică folosință Gillette Simply Venus 3 sunt cele mai convenabile aparat e de ras Venus, cu 3 lame și o bandă cu gel MoistureRich. Aparatele de ras de unică folosință Gillette Simply Venus3 Basic sunt prevăzute cu un cap pivotant cu 3 lame, bandă MoistureRich pentru alunecare ușoară și un mâner confortabil. Aparat de ras de unică folosință cu cap pivotant cu 3 lame, pentru femei; Bandă MoistureRich pentru alunecare ușoară; Mâner conf ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Gillette Aparat de ras Venus 3, 4 buc

Aparat ele de ras de unică folosință Gillette Simply Venus 3 sunt cele mai convenabile aparat e de ras Venus, cu 3 lame și o bandă cu gel MoistureRich.


Aparatele de ras de unică folosință Gillette Simply Venus3 Basic sunt prevăzute cu un cap pivotant cu 3 lame, bandă MoistureRich pentru alunecare ușoară și un mâner confortabil.
  • Aparat de ras de unică folosință cu cap pivotant cu 3 lame, pentru femei;
  • Bandă MoistureRich pentru alunecare ușoară;
  • Mâner confortabil;
  • Nu este necesară înlocuirea lamei de ras, utilizezi și arunci.

Cod producator: Gillette

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gillette Aparat de ras Venus 3, 4 buc de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gillette Aparat de ras Venus 3, 4 buc sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.