Gigaset E290 (Negru)

226.22 lei (1 magazin)
Un telefon cu butoane mari pentru toate varstele   Apeleaza fara pasi ce nu sunt necesari, dar cu functii de calitate premium. Telefonul E290 combina designul modern cu functii ce au fost special create pentru persoanele cu nevoi vizuale si auditive. Utilizarea telefonului este o placere multumita butoanelor mari, ecranului de pe care se poate citi usor dar si a formei ergonomice a receptorului.     Confort si siguranta   Daca apelarea este simpla, celelal ...

Descriere


Gigaset E290 (Negru)

Un telefon cu butoane mari pentru toate varstele
 
Apeleaza fara pasi ce nu sunt necesari, dar cu functii de calitate premium. Telefonul E290 combina designul modern cu functii ce au fost special create pentru persoanele cu nevoi vizuale si auditive. Utilizarea telefonului este o placere multumita butoanelor mari, ecranului de pe care se poate citi usor dar si a formei ergonomice a receptorului.
 
 
Confort si siguranta
 
Daca apelarea este simpla, celelalte activitati si functii pe care le puteti folosi sunt la fel. Butoanele mari fac utilizarea extrem de simpla si confortabila. Tastele sunt iluminate si au un font mare pentru o lizibilitate buna. Puteti salva contacte pe care sa le apelati in caz de urgenta, pe una dintre tastele inchAinch sau inchBinch. Functia de apelare directa este folositoare daca doriti sa apelati doar un singur numar din telefon. In situatii dificile puteti tine apasat orice tasta, iar numarul salvat va fi apelat.
 
 
Font mare, contrast ridicat
 
E usur sa uiti unde ai ramas atunci cand tastezi un numar, mai ales daca este foarte mare. Telefonul Gigaset are un ecran mare, iluminat, alb-negru si un contrast optim pentru lizibilitate. In modul jumbo, toate cifrele pe care le tastezi vor aparea foarte mari. E usor sa navighezi prin meniu multumita modului de afisare a unei singure iconite pe ecran.
 
 
Oricat de tare si clar ai nevoie
 
Cu volum ajustabil si o varietate de tonuri de apel, poti adapta toate functiile audio pentru nevoile tale. De exemplu, puteti dubla volumul audio a apelului pe care-l efectuati. Compatibilitatea aparatului auditiv si posibilitatea de a ajusta intervalul de frecvente la capacitatea auditiva personala a apelantului, fac ca telefonul Gigaset sa fie o experienta placuta pentru toti utilizatorii.
 
 
ECO DECT
 
Telefonul Gigaset este echipat cu tehnologia Eco Dect. Acest lucru inseamna ca telefonul nu emite radiatii in standby. In timpul unui apel, puterea transmisa este ajustata automat in functie de distanta dintre statia baza si receptor. Cu cat distanta e mai mica, cu atat radiatiile sunt mai mici.
 

GIGA024
Detalii tehnice
CaracteristiciTipDECT
DisplayAlfanumeric
Caller IDDa
Tonuri de apel21
Agenda150 de numere + nume
Dimensiuni (W x D x H mm)52 x 173 x 28
Greutate122 g
CuloareNegru

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gigaset E290 (Negru) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gigaset E290 (Negru) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.