Gigaset DA510BK

189.00 lei (1 magazin)
Conectati mai multe dintre contactele dvs. chiar repede cu 10 taste directe pentru 20 de numere cu ajutorul telefonului cu fir Gigaset DA510. Dupa ce ati programat numerele lor in telefonul Gigaset DA510, prietenii, familia si contactele de afaceri, acestea sunt la o singura atingere de buton.   Caracteristici generale:   Conexiune analogica Numar de numere de telefon (analog): 1 Apeluri in paralel (analogice): 1 Tastele de apelare directa pe baza: ...

Descriere


Gigaset DA510BK

Conectati mai multe dintre contactele dvs. chiar repede cu 10 taste directe pentru 20 de numere cu ajutorul telefonului cu fir Gigaset DA510. Dupa ce ati programat numerele lor in telefonul Gigaset DA510, prietenii, familia si contactele de afaceri, acestea sunt la o singura atingere de buton.
 
Caracteristici generale:
 
Conexiune analogica
Numar de numere de telefon (analog): 1
Apeluri in paralel (analogice): 1
Tastele de apelare directa pe baza: 10 x 2
Apelare directa (Babycall): Da
Semnalizare optica a apelurilor: Tasta cu iluminare intermitenta
Convorbire cu mainile libere: Da
Volumul reglabil prin meniu
Numar tonuri de apel: 10
Baza: 61 x 158 x 196 mm
Culoare: Negru.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gigaset DA510BK de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gigaset DA510BK sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.